Algemeen

Eerste foto Terrence Malicks 'Knight of Cups'

We zien Natalie Portman en Christian Bale op een strand.

door Jim Pedd op 16.05.2013 om 10:30 in Algemeen
Op het Filmfestival van Cannes, waar FilmTotaal ook dit jaar weer vertegenwoordigd is, heeft The Hollywood Reporter de hand weten te leggen op de eerste foto van Terrence Malicks Knight of Cups. Op de foto zien we Christian Bale en Natalie Portman.

Tijdens het festival lieten de mensen van FilmNation, die de taak hebben een buitenlandse distributeur te zoeken, beelden zien aan buitenlandse investeerders. Daarnaast is er dus ook een eerste afbeelding vrijgegeven voor het publiek.
Het plot van de film is nog geheim, al zijn er enige details over uitgelekt. Zo weten we dat de film hoogstwaarschijnlijk over beroemdheden en de excessen van hun levens gaat. Verder speelt naast Bale en Portman ook Cate Blanchett een rol in de film.

Een releasedatum is nog niet geprikt. Er wordt nog altijd aan de post-productie van de film gewerkt, en dat duurt bij films van Malick soms vrij lang.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

Oh...wat mooi.

Jonathancrane

Avatar

Thor zal waarschijnlijk pissig worden dat Jane met Batman uit is :P

benjamin

Avatar

Ook opvallend: Bale is een acteur die terugkeert voor een samenwerking met Malick. Normaal hoor je toch veel negatievere geluiden van z'n acteurs.

FilmMaster

Avatar

Ben groot fan van mallicks werk.
Een regiseur die afwijkend is van de rest.
Heel benieuwd naar deze film,met een cast waar je u tegen zegt.

Steve-O

Avatar

The Tree of Life was prachtig, ook qua inhoud wat mij betreft. Ben benieuwd naar dit, heb altijd wel zin om naar Christian Bale of Natalie Portman te kijken :Y

NieuwsFilm

meest populair