'Angry Birds'-film heeft scenarist

Jon Vitti moet zorgen voor het scenario van deze film.

Vorige week werd nog bekend gemaakt dat Sony Pictures de rechten op de Angry Birds-film aangekocht had, en dat de releasedatum op 1 juli 2016 geprikt is. De productie van de film gaat nu hard vooruit, aangezien er een scenarist aangetrokken is voor de film: Jon Vitti.

Vitti schreef eerder voor series als Saturday Night Live, The Critic, The Larry Sanders Show, King of the Hill en The Simpsons. Daarnaast schreef hij mede het scenario van The Simpons the Movie en dat van Alvin and the Chipmunks.

Verder is ook Catherine Winder toegevoegd aan het team rond de film. Zij is aangesteld als producent van de film. De CEO van Rovio Entertainment, Mikael Hed, vertelde, ”Ik ben erg blij dat Jon en Catherine zich bij ons gevoegd hebben, en hun enorme ervaring met zich meenemen. Ik heb er vertrouwen in dat we het juiste team opbouwen om een geweldige filmervaring voor onze fans te maken.”

In het persbericht wordt ook Angry Birds Toons, een animatieserie waarvan elke week een nieuwe aflevering uitkomt, genoemd. Of de film de toon van deze serie volgt werd niet vermeld, hoewel er een redelijke kans aanwezig is dat dit het geval zal zijn.



NieuwsFilm

meest populair