DVD releases week 21

Met deze week o.a 'The Master'.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Master (2012)


Lancaster Dodd is een charismatische man die in de jaren 50 een nieuwe religie uit de grond wist te stampen. Joaquin Phoenix speelt de rol van Freddie Stifton, een verslaafde zwerver die uitgroeit tot de belangrijkste discipel van Dodd, maar later ook voor zichzelf wil beginnen.
Bekijk de afbeelding

Almanya - Willkommen in Deutschland (2011)


Huseyin Yilmaz heeft na 45 jaar in Duitsland te hebben gewoond een huis gekocht in Turkije en wil dat iedereen mee terugvliegt om het te renoveren. Maar de familie wordt niet vrolijk van het idee en er ontstaat een verhitte discussie. Dit is duidelijk niet het juiste moment voor kleindochter Canan om te vertellen dat ze zwanger is van een Engelse jongen die de familie nog nooit heeft gezien. Om haar 6-jarige neefje Cenk, die al vanaf de eerste dag op school gepest wordt, op te vrolijken vertelt ze hem het fantastische verhaal hoe ze in Duitsland terecht zijn gekomen, ook al zijn ze geen Duitsers. Ze maken een reis terug in de tijd naar een wonderbaarlijke plek waar een kleine Turkse familie aankomt in een land genaamd Almanya.
Bekijk de afbeelding

Juan de los Muertos (2011)


Alexis Diaz de Villegas speelt een 40 jaar oude kansloze rukker genaamd Juan die plotseling opmerkt dat de mensen om hem heen een gewelddadig karakter krijgen. Als blijkt dat er een zombie-epidemie is uitgebroken in Havana, besluit Juan hier wat geld aan te verdienen. Hij maakt er zijn werk van om de geïnfecteerde familieleden en geliefden van mensen af te maken. Wanneer de epidemie op een gegeven moment het hele land in beslag neemt, moet Juan alles op alles zetten om te overleven.
Bekijk de afbeelding

The Awakening (2011)


The Awakening gaat over een vrouw die het na de dood van haar echtgenoot tot haar levensdoel heeft gemaakt om allerlei zogenaamd bovennatuurlijke zaken, zoals séances en spookverhalen te ontmaskeren als pure oplichting. Als ze wordt ingeschakeld om de ophef op een jongensschool te onderzoeken, begint ze echter te twijfelen aan haar denkbeelden.
Bekijk de afbeelding

La mirada invisible (2010)


Het is maart 1982. Aan de vooravond van de Falklandoorlog komt het volk in Argentinië in opstand tegen de militaire dictatuur. Ondertussen worden de kinderen van de elite binnen de muren van de Colegio Nacional in Buenos Aires klaargestoomd om de nieuwe toplaag te vormen. In deze wereld, waar ijzeren discipline het grootste goed is, is van de turbulente buitenwereld niks te merken.
Bekijk de afbeelding

Zero Dark Thirty (2012)


Zero Dark Thirty focust zich op de black ops die de missie kregen om Osama bin Laden te vangen of te vermoorden. De voormalig leider en oprichter van de islamitische terreurorganisatie Al Qaida werd op 2 mei 2011 in de Pakistaanse stad Abbottabad gedood.
Bekijk de afbeelding

Reality (2012)


Deze film volgt Luciano, een visboer uit Napels. Hij is erg geliefd in zijn buurt, en is een vriendelijke meneer die nooit een gelegenheid voorbij laat gaan om zijn klanten en talloze familieleden te amuseren. Op een dag doet hij auditie voor de realityshow Big Brother en het idee dat Luciano beroemd zou kunnen worden maakt iedereen enthousiast. Hoewel het hem in het begin weinig kan schelen, begint Luciano langzaam geobsedeerd te worden met zijn kans op roem.
Bekijk de afbeelding

Le tableau (2011)


Een kasteel, een tuin met bloemen en een dreigend bos. Tot hier de ingrediënten van een schilderij dat de Schilder om mysterieuze redenen niet heeft afgewerkt. In het schilderij leven 3 soorten personages : de tot in de puntjes afgewerkte Alklaren, de Niafs van wie enkel de kleuren ontbreken, en de Ruwlijners, die het schetsstadium nooit zijn ontgroeid. De Alklaren wanen zich superieur, grijpen de macht en openen de jacht op de Niafs en de Ruwlijners. Ervan overtuigd dat enkel de Schilder de orde kan herstellen door het schilderij af te werken, besluiten Ramo, Lola en Veer uit het schilderij te springen om hem te gaan zoeken. Maar wat is er van de Schilder geworden? Waarom heeft hij hen opgegeven? Waarom heeft hij een aantal van zijn doeken vernield? Zullen ze op een dag het geheim van de Schilder kennen?
Bekijk de afbeelding

Midnight Son (2011)


Jacob (Zak Kilberg) is een jonge man die door een zeldzame huidziekte gedwongen wordt zijn leven in isolement door te brengen. Hij mag zichzelf nooit blootstellen aan zonlicht. Er gaat een wereld voor hem open wanneer hij de lokale barvrouw Mary (Maya Parish) ontmoet en verliefd op haar wordt. Helaas wordt zijn gedrag steeds vreemder, terwijl hij worstelt met zijn steeds erger wordende aandoening. Hij wordt gedwongen mensenbloed te drinken om de dag door te komen. Omdat de politie hem in de gaten houdt in verband met een serie gewelddadige moorden, moet hij zijn bloeddorstige neigingen onderdrukken.
Bekijk de afbeelding

Inuk (2010)


Inuk heeft een hard leven in Nuuk, de ijskoude hoofdstad van Groenland. Hij woont er samen met zijn drankverslaafde moeder en zijn brutale stiefvader. Op een ochtend wordt de volledig onderkoelde jongen uit een verlaten auto getrokken door een plaatselijke sociale helpster. Zonder aarzelen zendt zij Inuk naar het noorden, naar een weeshuis op een eilandje midden van de Noordelijke IJszee, waar een weeshuis werd gebouwd. Daar leert hij de jager Ikuma kennen. Ikuma jaagt op ijsberen, maar is nu op zijn retour en wordt geplaagd door herinneringen aan zijn verleden. Aviaaja, de directrice van het weeshuis, stelt voor dat de jongen samen met de oude jager naar de jaarlijkse zeehondenjacht gaat.



NieuwsFilm

meest populair