Eindelijk nieuwe film Cameron

James Cameron, die sinds 'Titanic' geen film meer heeft gemaakt, gaat eindelijk in november aan zijn nieuwe filmproject beginnen. Het wordt een groots opgezet science-fiction spektakel, dat op dit moment nog zonder titel door het leven gaat. De film moet zijn première in de zomer van 2006 gaan beleven.

Cameron: "Het wordt erg futuristisch. Het speelt zich af in de nabije toekomst en er zit heel veel actie en ongelooflijke personages in. Als het goed is wordt het ook een emotionele reis." Behalve deze film is Cameron ook bezig met het script voor de re-make van de film 'Fantastic Voyage', waarin wetenschappers worden verkleind en in de bloedbaan van een spion worden geïnjecteerd.

Na 'Titanic' heeft de regisseur niet stil gezeten, hij stak al zijn tijd in het maken van een documentaire over de 'echte' Titanic die op de bodem van de zee ligt. Voor deze film, getiteld 'Ghosts of the Abyss', maakte Cameron gebruik van de 3-D techniek. Voor zijn titelloze sci-fi epos wil hij ook gebruik maken van 3-D hi-definition videocamera, die hij speciaal voor de Titanic-documentaire ontwikkelde. Voor 'Fantastic Voyage' is Cameron nog naarstig op zoek naar de juiste regisseur. Cameron: "Maar misschien gaat het wel helemaal niet door. Het hangt helemaal van mijn script af en of ik daar tevreden mee ben."



NieuwsFilm

meest populair