Video

'Skyfall'-regisseur Sam Mendes wil toch 'Bond 24' regisseren!

Of wordt het Nicolas Winding Refn, Shane Black, Ang Lee of Tom Hooper?

door Bram de Groot op 29.05.2013 om 11:32 in Video
Skyfall-regisseur Sam Mendes blijkt volgens verschillende media in onderhandeling te zijn om terug te keren voor de regie van Bond 24. Ondanks dat hij eerder af leek te zien van de klus, zou hij recentelijk contact hebben opgenomen met de producenten om te vertellen dat hij de volgende Bond film toch wil oppakken.

Dit nieuws komt vlak na een opvallend bericht van de website First Showing, die tijdens het Cannes Film Festival de mogelijkheid kreeg een interview af te nemen met filmmaker Nicolas Winding Refn (Drive, 2011), die daar aanwezig was om zijn - mager ontvangen - nieuwe film Only God Forgives te promoten. Aan het einde van het interview vroeg de interviewer of hij betrokken is bij Bond 24. In onderstaande video valt te zien dat de Deense regisseur zich toch iets ongemakkelijk lijkt te voelen bij de vraag. Dit is natuurlijk genoeg reden om hem tot de kandidaten te rekenen.

Overigens wist Variety niet lang na het bericht van First Showing te melden dat ook regisseurs Shane Black (Iron Man), Ang Lee (Life op Pi) en Tom Hooper (Les Miserables) op de shortlist van de filmstudio staan. De 24e Bond film zou in 2016 moeten verschijnen.

Check hieronder de reactie Nicolas Winding Refn op de vraag van First Showing:


17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmgast

Avatar

Als het Chris Nolan niet wordt... dan Nicolas maar! Zeker een goede optie Smiley face

Steve-O

Avatar

Christopher Nolan komt denk ik eerder in aanmerking voor Bond 25 gezien zijn bezigheid met Interstellar ;)

Axeqlusive

Avatar

Ik zit niet zo te wachten op Ang Lee... denk dat de stijl van Winding Refn heel goed kan werken bij Bond; hard, zwijgzaam én een fantastische soundtrack.

Secret1994goesFilm

Avatar

Waarom wachten die zo lang om een nieuwe Bond te maken :o
In Sean Connery's tijd wa da om het jaar een nieuwe...
Want nu, hoe langer het duurt... hoe ouder Daniel Craig wordt... en ze zaten in Skyfall al te klagen over z'n ouderdom - -'

benjamin

Avatar

Axeqlusive "Ik zit niet zo te wachten op Ang Lee... denk dat de stijl van Winding Refn heel goed kan werken bij Bond; hard, zwijgzaam én een fantastische soundtrack."


Ik denk juist dat Winding Refn te hard z'n stijl zal moeten afbouwen voor Bond. Dan zie ik liever een Ang Lee of Danny Boyle, die zich bewezen heeft in meerdere genres te kunnen werken.

LuCos

Avatar

benjamin "Ik denk juist dat Winding Refn te hard z'n stijl zal moeten afbouwen voor Bond. "


Ja, dat denk ik eigenlijk ook. Niks mis met de stijl van Refn, maar zie het niet voor mij om diezelfde stijl te hanteren voor een Bond-film. (Al kan hij natuurlijk een andere stijl aannemen, maar dat lijkt mij ook niet altijd prettig als regisseur zijnde, aan de andere kant staat het natuurlijk wel tof op je cv Smiley face .)

Straka

Avatar

De stijl van Refn gaat inderdaad niet werken voor een Bond film. Wanneer Mendes niet terugkeert lijkt me Joe Wright ook een goede optie. Dan blijft het tenminste een Britse regisseur.

Asperientje

Avatar

Please geen Tom Hooper of Refn. Hooper vind ik niets en Refn heeft zijn eigen stijl die niet hierbij past. Drive was mooi en ik heb de pusher trilogy hier staan, maar van mij hoeft hij geen Bond te regisseren. Maar Mendes heeft ook al het tegendeel bewezen dus wie weet. Niemand had verwacht dat Mendes zo'n goede actiefilm kon maken. Ang Lee mag zeker van mij en Shane Black ook, alleen dan misschien iets te veel humor er in. Mijn optie is en blijft David Fincher. Best director ever!

bramme

Avatar

Straka "De stijl van Refn gaat inderdaad niet werken voor een Bond film. Wanneer Mendes niet terugkeert lijkt me Joe Wright ook een goede optie. Dan blijft het tenminste een Britse regisseur."

Idd, raar dat Wright nergens vermeld wordt in die lijstjes

Jonathancrane

Avatar

Geen Ang Lee, die heeft de Hulk al verneukt, laten we dat ook niet bij Bond doen. Ik zie Mendes graag verder gaan, maar Tomas Alfredson van Tinker,Tailor,Soldier,Spy niet een goeie keuze zijn ?

Asperientje

Avatar

Jonathancrane "Geen Ang Lee, die heeft de Hulk al verneukt, laten we dat ook niet bij Bond doen. Ik zie Mendes graag verder gaan, maar Tomas Alfredson van Tinker,Tailor,Soldier,Spy niet een goeie keuze zijn ?"


Waarom vind iedereen de Hulk zo verneukt? Ik vind 'm nou erg goed.

FilmMaster

Avatar

Steve-O "Christopher Nolan komt denk ik eerder in aanmerking voor Bond 25 gezien zijn bezigheid met Interstellar ;)"

Denk ik ook.Maar aub niet weer mendes.Die heeft met Skyfall een wel erg matige film afgeleverd naar mijn mening.

benjamin

Avatar

Jonathancrane "Geen Ang Lee, die heeft de Hulk al verneukt, laten we dat ook niet bij Bond doen. "


Want uiteraard heeft Ang Lee daarnaast nog niks gepresteerd. O+

JamesBond

Avatar

Dat zou geweldig zijn! Anders wil ik het Tom Hooper wel zien doen. Chris Nolan voor Bond 25

Angelater

Avatar

Asperientje "Waarom vind iedereen de Hulk zo verneukt? Ik vind 'm nou erg goed."


Volgens vele is het ook geen slechte film, maar een 'saaie'. En dat zeggen ze omdat er zoveel karakter ontwikkelingen inzitten en geen actie scènes. Tja, misschien hebben ze gelijk, maar dat maakt hem niet meteen slecht, nee.

Steve-O

Avatar

benjamin "Ik denk juist dat Winding Refn te hard z'n stijl zal moeten afbouwen voor Bond. Dan zie ik liever een Ang Lee of Danny Boyle, die zich bewezen heeft in meerdere genres te kunnen werken."

Boyle heeft al aangegeven dat hij geen Bond film wil maken.. Spijtig naar mijn idee.
Refn lijkt me ook wel wat maar ik zie liever iemand anders. Ik zou Hooper wel een goede keus vinden maar dat zeg ik alleen vanwege The King's Speech, zeer zeker niet vanwege Les Miserables; wat een afgang.

JamesBond

Avatar

WTF heeft iedereen opeens tegen 'Les Misérables'? }:

NieuwsFilm

meest populair