'Skyfall'-regisseur Sam Mendes wil toch 'Bond 24' regisseren!

Of wordt het Nicolas Winding Refn, Shane Black, Ang Lee of Tom Hooper?

Skyfall-regisseur Sam Mendes blijkt volgens verschillende media in onderhandeling te zijn om terug te keren voor de regie van Bond 24. Ondanks dat hij eerder af leek te zien van de klus, zou hij recentelijk contact hebben opgenomen met de producenten om te vertellen dat hij de volgende Bond film toch wil oppakken.

Dit nieuws komt vlak na een opvallend bericht van de website First Showing, die tijdens het Cannes Film Festival de mogelijkheid kreeg een interview af te nemen met filmmaker Nicolas Winding Refn (Drive, 2011), die daar aanwezig was om zijn - mager ontvangen - nieuwe film Only God Forgives te promoten. Aan het einde van het interview vroeg de interviewer of hij betrokken is bij Bond 24. In onderstaande video valt te zien dat de Deense regisseur zich toch iets ongemakkelijk lijkt te voelen bij de vraag. Dit is natuurlijk genoeg reden om hem tot de kandidaten te rekenen.

Overigens wist Variety niet lang na het bericht van First Showing te melden dat ook regisseurs Shane Black (Iron Man), Ang Lee (Life op Pi) en Tom Hooper (Les Miserables) op de shortlist van de filmstudio staan. De 24e Bond film zou in 2016 moeten verschijnen.

Check hieronder de reactie Nicolas Winding Refn op de vraag van First Showing:


NieuwsFilm

meest populair