Eerste officiële foto Evangeline Lilly in 'The Hobbit: Desolation of Smaug'

Nu een duidelijke blik op de meedogenloze elf die ze speelt.

De release van The Hobbit: The Desolation of Smaug komt langzaam dichterbij, dus is het tijd om wat nieuwe gezichten te introduceren. Allereerst is er het personage van Evangeline Lilly, die de elf Tauriel zal spelen. ”Ze is ietwat roekeloos en totaal meedogenloos en twijfelt niet om te doden,” vertelde Lilly over haar personage. Dat werd speciaal voor de film bedacht.

Regisseur Peter Jackson en zijn co-schrijvers Fran Walsh en Philippa Boyens, wilden met het personage de wereld van het demsterwold uitbreiden. ”Tauriel is het hoofd van de Elven Guard,” ging Lilly verder op haar personage in. ”Ze is een Sylvan Elf, wat betekent dat ze van een lagere rangorde komt dan de andere elven die we uit ‘The Lord of the Rings’ kennen.”

Maar afgezien van het feit dat haar personage een krijgster is, heeft ze ook een wat zachtere kant, zo blijkt. ”Er zal zeker een liefde voor haar zijn. Maar ik zal er niet teveel over vertellen. Er zit geen grote focus op, maar het is belangrijk en brengt het verhaal van Tauriel en haar acties wel vooruit.”

Of die romance dan toevallig het personage van Orlando Bloom (Legolas) betreft? Daar wilde Lilly niet op in gaan, hoewel ze wel het volgende vertelde: ”De relatie die Tauriel met Legolas heeft, is belangrijk. Ze kennen elkaar al sinds ze kinderen zijn, en de vader van Legolas, [koning] Thranduil, heeft een zwak voor haar.”

Kortom: we mogen veel verwachten van haar personage, dat er zoals hieronder uit ziet. De film draait vanaf 12 december in de bioscopen.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/dce0236.jpg][/url]



NieuwsFilm

meest populair