Video

Eerste trailer 'Paranoia' met Amber Heard en Liam Hemsworth

Regisseur Robert Luketic heeft voor zijn thriller ook nog eens titanen als Gary Oldman en Harrison Ford tot zijn beschikking.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 06.06.2013 om 17:35 in Video
Hieronder vind je de eerste trailer van Paranoia, een nieuwe thriller van regisseur Robert Luketic (Legally Blonde, 21, The Ugly Truth). De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Joseph Finder en gaat over de strijd tussen twee concurrerende telefoonmaatschappijen.

De hoofdrollen staan op naam van Liam Hemsworth, Amber Heard, Harrison Ford, Gary Oldman en Richard Dreyfuss. Paranoia staat gepland voor 16 augustus.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Geen onaardige cast, maar krijg niet echt het gevoel dat ik 'em in de bioscoop moet gaan zien. Lekker laten wachten op een dvdtje.

benjamin

Avatar

Gary Oldman is haast altijd goed, maar verder lijkt dit niet zo bijzonder. Zeker de eerste helft van de trailer laat mij vrij koud.

MoviesKnower

Avatar

Ziet er vrij standaard uit lijkt me wel een leuke film om een keer te kijken maar ze laten toch weer echt veel te veel zien in deze trailer erg zonde vind ik dat altijd.

nieuwslaatste nieuws