Teaser, poster en foto's 'Toscaanse Bruiloft'

"De nieuwe romcom van de makers van de hitfilm 'Verliefd op Ibiza'."

De Nederlandse regisseur Johan Nijenhuis (Costa!, 2001) gaat voorlopig niet genieten van zijn laatste succes Verliefd op Ibiza (2013). Hij is namelijk alweer bezig met een nieuw project: Toscaanse Bruiloft. Hieronder tref je de synopsis, promoteaser, poster en foto's van de komedie die zich als volgt laat omschrijven:

Sanne runt samen met haar vader en moeder Casa Matrimonio, een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Italië. Het landgoed ligt in Toscane, deze schitterende streek is de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse Bruiloft vormt voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag. Want trouwen doe je immers maar… twee keer.

Hoofdrollen zijn voor onder meer Jan Kooijman, Lieke van Lexmond, Simone Kleinsma, Ernst Daniel Smid en Carolien Spoor. In januari 2014 in de Nederlandse bioscoop. Check ook de rijkelijk gevulde website van de film.













NieuwsFilm

meest populair