Productie 'Hercules' met Dwayne Johnson is van start

Een nieuwe versie van de klassieke mythe.

MGM en Paramount Pictures hebben aangekondigd dat de opnames van Hercules, waarin Dwayne Johnson de titelrol speelt, van start zijn gegaan. De opnames, die onder leiding staan van regisseur Brett Ratner vinden plaats in Boedapest.

Andere rollen in Hercules zijn weggelegd voor Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Peter Mullan en John Hurt. De film wordt geproduceerd door Beau Flynn, Barry Levine en Ratner. Uitvoerend producenten zijn Peter Berg, Sarah Aubrey, Ross Fanger en Jesse Berger.

De film wordt gebaseerd op het stripboek Hercules: The Thracian Wars. Dit is een nieuwe versie van de klassieke mythe, en speelt zich af in een wereld waarin het bovennatuurlijke niet bestaat. De film begint ook ná de legende van Hercules.

Hij wordt nagezeten door een zonde uit het verleden, en wordt handelaar. Samen met vijf trouwe compagnons reist hij door het oude Griekenland, waar hij zijn diensten voor goud verkoopt, en zijn legendarische reputatie gebruikt om vijanden te intimideren. Maar wanneer de heerser van Thracië en zijn dochter de hulp van Hercules nodig hebben om een barbaarse krijgsheer te verslaan, moet Hercules de mythe die om zijn persona is ontstaan omhelzen en gebruiken.

Het scenario is geschreven door Ryan Condal en Evan Spiliotopoulos. De film moet vanaf 31 juli 2014 in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair