Geruchten over slechterik 'The Amazing Spider-Man 2'

De Sinister Six zouden hun intrede maken in de film.

De productie van The Amazing Spider-Man 2 is al drie maanden onderweg, maar nog altijd niet voorbij. In dat kader is er een nieuw gerucht de wereld in geholpen over de slechterik van de film. We weten al dat Jamie Foxx, Paul Giamatti en Chris Cooper een slechterik spelen, maar nu zou ook Colm Feore een dergelijke rol krijgen.

Het hierop volgende betreft natuurlijk maar geruchten, die desondanks erg interessant zijn. Volgens ComicBookMovie speelt Feore de rol van Adrian Toomes, ofwel Vulture.

Volgens het bericht van CBM voegt Feore’s Vulture zich bij Electro (Foxx), Rhino (Giamatti) en Green Goblin (Cooper), om samen de eerste vier leden van de Sinister Six te vormen. Dat zijn de slechte Avengers van de Spider-Man franchise.

CBM noemt zijn bron niet, dus moeten we bovenstaand gerucht met een flinke korrel zout nemen. Dat de drie bevestigde superhelden (Electro, Rhino en Green Goblin) in elk geval deel vormen van de Sinister Six, maakt dat het wel enige grond heeft.

Hoe het ook zij, Andrew Garfields Peter Parker zal het flink zwaar krijgen in de film, die vanaf 24 april 2014 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair