Algemeen

Acht foto's van 'The Hobbit: The Desolation of Smaug'

Na de trailer nu ook een reeks foto's.

door Jim Pedd op 12.06.2013 om 10:38 in Algemeen
Gisteren zagen we de eerste bewegende beelden van Peter Jacksons The Hobbit: The Desolation of Smaug voorbijkomen. Vandaag zijn er een aantal foto’s van de film vrijgegeven. Daarop zien we o.a. Legolas (gespeeld door Orlando Bloom), Tauriel (Evangeline Lilly), Thorin (Richard Armitage), Bilbo (Martin Freeman) en Gandalf (Ian McKellen).

De film pikt het verhaal direct op na de gebeurtenissen in An Unexpected Journey. De dwergen, Bilbo en Gandalf zijn succesvol ontsnapt uit de Misty Mountains, en Bilbo heeft de Ring te pakken gekregen. Samen reizen ze nu verder om het dwergenkoninkrijk Erebor terug te winnen op de draak Smaug, samen met de berg goud die daar ligt.


17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Foto's vrijgegeven ? Dit zijn gewoon screenshots van de trailer...

Ereptile

Avatar

Zeg maar de screen caps van de trailer. Maar die waren gister ook direct na de trailer op verschillende websites al vrijgegeven. En ik heb het net ook al bij de Hobbit trailer neergezet, maar hier zet ik het ook weer neer. Plaatje van Smaug. Voor degene die een betere blik op hem willen hebben. Smiley face

bramme

Avatar

Eerste look op Smaug is toch niet te denderend.
Trailer was anders heel aardig, deze film zal precies alle leuke stukken uit het boek bevatten. We zagen de tonnenscène, de spinnen, Bard Smiley face.
Ik verwacht dat deze veel leuker wordt dan deeltje 1

Rickymelis

Avatar

Ik vind Smaug er echt wel wreed uitzien hoor!

McGraig

Avatar

Het lijkt erop dat het personage van Beorn weggesneden is uit de film. Dit zou eeuwig zonde zijn want het is één van de meest interessante personages uit het boek en uiteindelijk onmisbaar voor een geloofwaardig eind. Hopelijk hebben de makers deze onvergeeflijke fout niet gemaakt.

Ice

Avatar

Ik lees wel meer dat mensen Smaug niet zo indrukwekkend vinden. Maar ik vraag me af wat mensen dan wel verwachten.. Je kunt voor een film als deze niet een of andere Japanse draak gaan ontwerpen met dikke uitsteeksels. Het gaat hier om een 'klassieke' draak, en die kan je maar op een paar manieren vormgeven, anders is het geen draak meer. Bovendien hebben we alleen nog maar zijn kop gezien. Ik denk dat hij er in volle glorie een stuk indrukwekkender uitziet.

Ereptile

Avatar

McGraig "Het lijkt erop dat het personage van Beorn weggesneden is uit de film. Dit zou eeuwig zonde zijn want het is één van de meest interessante personages uit het boek en uiteindelijk onmisbaar voor een geloofwaardig eind. Hopelijk hebben de makers deze onvergeeflijke fout niet gemaakt."


Hij zit zelfs in de trailer (in beer vorm). Eerst dacht ik dat het een Warg was. Maar het is blijkbaar Beorn, en hij zit dus wel in de film. (gespeeld door Mikael Persbrandt).

afbeelding

afbeelding

Rich Art

Avatar

Ik heb de afbeelding van Smaug lichter gemaakt. Misschien dat dat helpt bij het wel of niet cool vinden van de draak. Smiley face

afbeelding

Angelater

Avatar

Scherpe foto's :E

Ereptile

Avatar

Rich Art "Ik heb de afbeelding van Smaug lichter gemaakt. Misschien dat dat helpt bij het wel of niet cool vinden van de draak. Smiley face"


Hij is ten minste ook echt duidelijk rood :D Ik denk dat we hem in de 2e trailer wel volledig zullen zien. (En dan hopelijk nog steeds niet teveel in actie). Maar ik vind hem in ieder geval wel super!!!

(Ik ben nog steeds aan het puzzelen of ze Smaug een beetje hebben veranderd op basis van deze foto's) :D

afbeelding

afbeelding

Steve-O

Avatar

Hm ja, gezien de stukjes die je van zijn kop kan zien aan het eind van Unexpected Journey had ik toch wel verwacht dat hij een wat slankere kop zou hebben en dat lijkt niet zo. Het laatste shot uit de trailer vond ik niet zo geweldig als ik dacht dat het zou zijn, maar dat zou waarschijnlijk puur en alleen aan mezelf liggen :P We hebben verder ook bar weinig van hem gezien.

Beorn vind ik wel echt al supergaaf, ben erg benieuwd hoe de transformatie eruit gaat zien.

En de mo-cap word echt steeds beter en beter, voorafgaand de eerste film wist ik helemaal niks van Azog's aanwezigheid of hoe hij er ook maar uitzag, was erg verrast want ik vond hem echt supergaaf in de eerste film. Ziet er fantastisch uit!

Sand

Avatar

Ik dacht dat zijn snuit ook dunner ging zijn..

dat laatste shot.. ik weet het niet.. vond het er echt niet "realistisch" uit zien.. if you get what i mean..
echt ondermaatste CGI precies..

Bilbo

Avatar

Ereptile "Hij zit zelfs in de trailer (in beer vorm). Eerst dacht ik dat het een Warg was. Maar het is blijkbaar Beorn, en hij zit dus wel in de film. (gespeeld door Mikael Persbrandt).

afbeelding"


Dacht eerst dat het een warg was. Waarom zouden ze anders de deuren dichthouden? Eigenlijk vrij logisch als je erover nadenkt: ze denken dat hij gewoon een beer is..

McGraig

Avatar

Ik krijg het gevoel dat we op het gebied van CGI tegenwoordig nooit meer onder de indruk zijn. Ik lees ook veel commentaar op de CGI in Man of Steel, Pacific Rim en World War Z. Het blijft film. Ik vind het er geweldig uitzien en ik denk dat de technologische ontwikkelingen op het animatiegebied niet meer zo snel gaan als twintig jaar geleden na de enorme sprong vooruit met Jurassic Park.
Gewoon genieten van het geweldige verhaal; want The Hobbit is een meesterwerk van Tolkien en als iemand het naar het doek kan vertalen is het wel Peter Jackson. The Lord of the Rings was natuurlijk het magnus opus van Tolkien dus je kunt niet verwachten dat het qua verhaal te overtreffen is. The Hobbit is nu eenmaal een eenvoudiger en minder duister verhaal. Ik vind het al knap hoe er elementen van Silmarillion en de appendixen in verwerkt zijn. Niets dan hulde voor Peter Jackson. Hij heeft alleen de volgorde van de verfilmingen wat ongelukkig gekozen. Smetjes op deel één: wederom matige 3D (zoals altijd) en wat charismaloze dwergen.

McGraig

Avatar

Bilbo "Dacht eerst dat het een warg was. Waarom zouden ze anders de deuren dichthouden? Eigenlijk vrij logisch als je erover nadenkt: ze denken dat hij gewoon een beer is.."


Misschien maken ze de deur juist net open :p

Steve-O

Avatar

McGraig "Ik krijg het gevoel dat we op het gebied van CGI tegenwoordig nooit meer onder de indruk zijn. Ik lees ook veel commentaar op de CGI in Man of Steel, Pacific Rim en World War Z. Het blijft film. Ik vind het er geweldig uitzien en ik denk dat de technologische ontwikkelingen op het animatiegebied niet meer zo snel gaan als twintig jaar geleden na de enorme sprong vooruit met Jurassic Park.
Gewoon genieten van het geweldige verhaal; want The Hobbit is een meesterwerk van Tolkien en als iemand het naar het doek kan vertalen is het wel Peter Jackson. The Lord of the Rings was natuurlijk het magnus opus van Tolkien dus je kunt niet verwachten dat het qua verhaal te overtreffen is. The Hobbit is nu eenmaal een eenvoudiger en minder duister verhaal. Ik vind het al knap hoe er elementen van Silmarillion en de appendixen in verwerkt zijn. Niets dan hulde voor Peter Jackson. Hij heeft alleen de volgorde van de verfilmingen wat ongelukkig gekozen. Smetjes op deel één: wederom matige 3D (zoals altijd) en wat charismaloze dwergen."

Hangt ervan af wat voor technologische vooruitgang het is. Jurassic Park had een fantastische combinatie van praktisch en VFX. Ik denk dat de doorbraak niet meer zoiets zal zijn maar los van dat zijn dat meestal wel de effecten die 't beste zijn.
Ik denk dat het allemaal steeds beter word doordat we leren van vroeger en hoge resolutie een grote rol speelt. Hoe hoger de resolutie hoe beter het eruit kan zien. Op naar de films die volledig in 4K zijn gefilmd en gemaakt Smiley face

NieuwsFilm

meest populair