Opnames 'Terminator 5' begin 2014 van start

Arnold Schwarzenegger zou een dezer weken het scenario in ontvangst mogen nemen.

Terminator 5 zou wel eens eerder in de bioscopen kunnen verschijnen dan verwacht. Arnold Schwarzenegger vertelde tijdens een presentatie in Australië over de status van het project. Volgens de acteur zou de productie begin 2014 al van start gaan.

”De opnames van ’Terminator 5’ gaan begin 2014 van start,” zou de ster gezegd hebben tijdens zijn presentatie.

Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat Patrick Lussier en Laeta Kalogridis samenwerken aan het scenario van de volgende film in de franchise. De opnames hiervan zouden dus mogelijk al in januari of februari 2014 beginnen.

Mocht dat kloppen, dan zal de acteur een dezer weken het scenario van de film ontvangen. Onlangs was er nog een gerucht over dit scenario. Dit zou de rollen omdraaien voor Schwarzenegger. Ditmaal zou hij het op moeten nemen tegen een Terminator, die gespeeld zou worden door Dwayne Johnson.

Verder weten we nu dat Paramount de distributierechten op de film gekocht heeft. In eerste instantie verkeerden de rechten bij Annapurna Films, maar er gebeurde daar zo weinig met het project, dat er nu gezocht is naar een nieuwe studio. Paramount is de succesvolle kandidaat daarin.

NieuwsFilm

meest populair