Algemeen

Columbia Pictures gaat voor 'Bad Teacher 2'

En dit naast de 'Bad Teacher' tv-serie, die volgend jaar al verschijnt.

door Bram de Groot op 21.06.2013 om 12:58 in Algemeen
Columbia Pictures werkt aan een vervolg op Bad Teacher. De sequel moet geregisseerd worden door Jake Kasdan, bekend van het eerste deel en het toekomstige Sex Tape (2014), en het script komt van de hand van Justin Malen. Ook actrice Cameron Diaz moet terugkeren in haar rol als de niet zo strikte Elizabeth Halsey. Diaz is echter nog niet aangetrokken voor Bad Teacher 2.

De baas van Columbia onderbouwt: "'Bad Teacher' was a hit not just in North America, but throughout the world. We're excited that Jake will be returning to develop and helm the sequel. We love Justin's take on the material – it hits all the notes that made the first film such a breakthrough hit and also takes the characters in a new direction that is fresh and fun."

In 2011 haalde Bad Teacher een dikke $200 miljoen op. Naast de filmsequel verschijnt volgend jaar ook een 13-delige tv-serie, uitgezonden CBS. De hoofdrol wordt dan vervuld door Ari Graynor.

Hieronder nog even de voor velen meest memorabele twee minuten uit het eerste deel:


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Ik houd wel van sequels, indien ze logisch zijn. Dit? Nee.

benjamin

Avatar

Angelater "Ik houd wel van sequels, indien ze logisch zijn. Dit? Nee."


Tja, het eerste deel bracht geld op en blijkbaar is dat echt het enige wat nog van tel is voor sommigen. Lijkt mij ook een nutteloos vervolg en wellicht zullen de reviews dat bewijzen...

Banned

Avatar

Cameron Diaz meisje... het spijt me om te zeggen maar elk jaar wordt je ouder en lelijker. Dat is normaal...

Maar tegen dat dat mens dat eens inziet zijn we meerder Bad Teacher vervolgen verder.

Infje

Avatar

Waarom kan hier geen sequel op komen? Het is een comedy en het leven gaat voor haar ook verder. Daar valt vast wel een draai aan te geven. Uiteraard gaat het om geld, maar dit is nou zo een sequel waarvan ik niet gelijk denk, waarom?

Plus, Cameron Diaz blijft een genot om naar te kijken.

Jonathancrane

Avatar

Ik haat Bad Teacher, 1 van de slechtste komedies van de laatste 10 jaar. Ik hoef hier dus zeker geen vervolg op te zien, omdat deel 1 al moeite had met grappen serveren.

Decepticon

Avatar

benjamin "Tja, het eerste deel bracht geld op en blijkbaar is dat echt het enige wat nog van tel is voor sommigen. Lijkt mij ook een nutteloos vervolg en wellicht zullen de reviews dat bewijzen..."
Ja, dat hoop ik ook. Ipv om met een nieuwe comedy te komen, moet er weer een vervolg komen.
Ik heb best gelachen met Bad Teacher, leuke comedy imo, maar ik vind een vervolg ook totaal niet nodig en zal imo gewoon een herhaling van zetten zijn.
Als deel 2 wordt neergesabeld, leren ze er hopelijk iets van.

Tomas300

Avatar

Banned "Cameron Diaz meisje... het spijt me om te zeggen maar elk jaar wordt je ouder en lelijker. Dat is normaal...

Maar tegen dat dat mens dat eens inziet zijn we meerder Bad Teacher vervolgen verder."


Dan ben je denk ik een van de weinigen die dat vindt. Diaz is een erg mooie vrouw vind ik en ik zou graag een vervolg op Bad Teacher zien, het eerste deel was hilarisch. Ik vond het alvast een topkomedie, een van de beste van de afgelopen jaren

Frietgezicht

Avatar

Tomas300 "Dan ben je denk ik een van de weinigen die dat vindt. Diaz is een erg mooie vrouw vind ik en ik zou graag een vervolg op Bad Teacher zien, het eerste deel was hilarisch. Ik vond het alvast een topkomedie, een van de beste van de afgelopen jaren"


Nee hoor,compleet mee eens. Zijn zat vrouw die als ze 44 zijn ofzo juist knapper zijn dan toen ze 33 waren maar Diaz wordt lelijk oud. Heb ook veel meiden dat horen zeggen.
Ziet er niet uit.

NieuwsFilm

meest populair