Video

Eerste trailer biopic 'Jobs'

Ashton Kutcher toont ons het leven van Apple-oprichter Steve Jobs.

door Jim Pedd op 22.06.2013 om 16:23 in Video
De trailer van de biopic over het leven van Apple-oprichter Steve Jobs, Jobs, met Ashton Kutcher in de hoofdrol, is vrijgegeven. De film laat zien hoe het Apple onder Jobs langzaam uitgroeit tot een groot technologiebedrijf, dat vervolgens bijna afzakt in de vergetelheid, om vervolgens weer op te komen. De onderstaande trailer is wel erg lovend over Jobs, dus dat wat te worden voor de film.

Naast Kutcher spelen ook Josh Gad, Dermot Mulroney, Lukas Haas, J.K. Simmons, Ron Eldard en Matthew Modine een rol in de film. Deze is vanaf 26 september in de bioscopen te zien.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DutchOwnage

Avatar

Mmm ik ben geen fan van de verheerlijking van Steve Jobs. Naar mijn mening heeft hij postuum veel teveel krediet gekregen voor 'zijn' uitvindingen, waar hij eigenlijk alleen maar een goede visionair en marketeer was. Maar toch kan je niet ontkennen dat hij wel een van de pioniers is geweest van de pc hoe wij het nu kennen. Het is toch wel een interessant onderwerp, aangezien ons hele leven zo langzamerhand om de pc en zijn uitbreidingen (smartphones,tablets,smartgadgets) is heen gebouwd.

FilmMaster

Avatar

Goeie trailer.ben benieuwd naar de film.

Moviemagic

Avatar

Als iemand wel de moeite waard is om een film over te maken dan is het Jobs wel. Ben echt benieuwd of ze een beetje waarheidsgetrouw te werk zijn gegaan.

Paranoid

Avatar

:r Overhypte douchebag. Het enige waar hij goed in was in marketing. Beetje stelen van mensen en doen alsof hij het zelf heeft uitgevonden(zoals de tablet). Hulp gekregen van Bill Gates, die Apple gered heeft van ondergang, en later dan Microsoft afzeiken in Apple reclames. Een film die deze man verheerlijkt ga ik niet kijken.

FilmMaster

Avatar

Paranoid ":r Overhypte douchebag. Het enige waar hij goed in was in marketing. Beetje stelen van mensen en doen alsof hij het zelf heeft uitgevonden(zoals de tablet). Hulp gekregen van Bill Gates, die Apple gered heeft van ondergang, en later dan Microsoft afzeiken in Apple reclames. Een film die deze man verheerlijkt ga ik niet kijken."

Tja tablets zijn ipods maar dan groter,zo simpel is het eigenlijk.
Iphones zijn ipods waar je mee kan bellen enz...

Ja steve was bijna een soort marketing robot.
Toch ben ik benieuwd,een echt goeie biopic houdt ook een spiegel voor.
Zou goed zijn als deze film dat ook zou doen.

Remco

Avatar

Paranoid ":r Overhypte douchebag. Het enige waar hij goed in was in marketing. Beetje stelen van mensen en doen alsof hij het zelf heeft uitgevonden(zoals de tablet)."


Inderdaad en tegen zijn personeel was hij ook nog eens een klootzak. Sowieso kan ik Ashton Kutcher niet uitstaan dus ik ga de film dan ook niet trekken.

Muufley

Avatar

Paranoid ":r Overhypte douchebag. Het enige waar hij goed in was in marketing. Beetje stelen van mensen en doen alsof hij het zelf heeft uitgevonden(zoals de tablet). Hulp gekregen van Bill Gates, die Apple gered heeft van ondergang, en later dan Microsoft afzeiken in Apple reclames. Een film die deze man verheerlijkt ga ik niet kijken."Je weet toch van waar Bill Gates zijn idee voor Windows haalde, hint de verwijzing van 'blatant ripoff' is de ripoff van Bill Gates nadat ie, achter dat ie voor Apple werkte ook een paar dingetjes voor zichzelf stal van Apple, het werd later bekent als "Windows". Het eerste deel van het verhaal kan je al zien in "Pirates of Silicon Valley" maar deze film was van 1998 dus de nieuwe film zal natuurlijk wat verder gaan. Enne over de tablet en smartphones....hij heeft het misschien niet volledig uitgevonden maar hij er wel de markt evoor enorm opengebroken en dat kon Microsoft niet doen met hun dikke tablet met stylus O+ (die idioten kunnen het zelfs nu nog niet met de surface en dat zielig windows 8).

Paranoid

Avatar

Muufley "Je weet toch van waar Bill Gates zijn idee voor Windows haalde, hint de verwijzing van 'blatant ripoff' is de ripoff van Bill Gates nadat ie, achter dat ie voor Apple werkte ook een paar dingetjes voor zichzelf stal van Apple, het werd later bekent als "Windows". Het eerste deel van het verhaal kan je al zien in "Pirates of Silicon Valley" maar deze film was van 1998 dus de nieuwe film zal natuurlijk wat verder gaan. Enne over de tablet en smartphones....hij heeft het misschien niet volledig uitgevonden maar hij er wel de markt evoor enorm opengebroken en dat kon Microsoft niet doen met hun dikke tablet met stylus O+ (die idioten kunnen het zelfs nu nog niet met de surface en dat zielig windows 8)."


Lol, Bill Gates heeft niet van Apple gestolen maar van Xerox, iets van Jobs ook flink had gedaan. Zowel Apple en Microsoft hebben van Xerox gestolen. Het enige verschil is dat Bill Gates dat toegaf en Jobs deed alsof hij het uitgevonden had. Jobs is niks meer dan marketing. Toegegeven, hij is er goed in en hij heeft inderdaad tablets voor het grote publiek bekender gemaakt. Maar mijn probleem met hem is dat hij doet alsof hij zelf de tablet heeft uitgevonden. Maar hij heeft zelf helemaal niks origineels verzonnen, alles gestolen en natuurlijk gedaan alsof het allemaal uit zijn brein is gekomen. Hij is niet iemand die dingen uitvindt, hij is iemand die dingen goed op de markt kan brengen. Zonder Bill Gates bestond Apple al lang niet meer, hij had Apple gered van de ondergang. De enige reden waarom er een film wordt gemaakt over Jobs, en niet bijvoorbeeld Dennis Ritchie, is omdat hij populair is. Allemaal marketing, geen genie. Typerend dat in een film over Jobs, Jobs gespeeld wordt door Kutcher. Iemand die ook voortborduurt op het werk van anderen(Sheen).

Banned

Avatar

Wie nu wat gestolen heeft en wat voor iemand jobs nu is weet ik niet maar dat maakt me geen zak uit.
Ik heb een bloedhekel aan windows en zal altijd voor apple producten. Duur maar mooi en kalitatief. Er zijn zo van die miljoenen dingen die gestolen zijn van anderen maar het geen hij dan gestolen zou mogen hebben heeft ie beter gemaakt... Hopelijk hoef ik nooit meer op youtube naar die reclame te kijken van windows voor hun veel te grote tablet computer waarin een meisje een schilderij maakt.

filmgast

Avatar

En een artikel over een film gaat uiteindelijk over een discussie tussen de fanboys over wat er nu wel of niet gestolen is. Ikzelf had verwacht dat de biopic een iets serieuzere toon had gehad. Kan wellicht natuurlijk nog zijn maar een trailer als deze doet mij inderdaad denken aan een verheerlijking van Steve Jobs en de momenten uit zijn leven met een leuke soundtrack dan dat je bijvoorbeeld een serieuze ondertoon krijgt. Ben benieuwd, ga hem zeker kijken in ieder geval.

Geraaar

Avatar

Ik hoop dat ze bij het "get out stukje' nog dieper ingaan over hoe arrogant hij echt wel was, en wat voor een perfectionist. Steve Jobs ligt aan e wieg van zovele dingen net zoals het uitvinden van verschillende lettertypes leveren op een computer.

Wat ik wil zeggen is dat ik hoop dat er geroep en getierscenes worden getoond van hoe jobs zich gedroeg naar personeel. Zo kan iedereen eens zien hoe arrogant en hoe een vreselijke mens hij was om mee te leven. Maar langst de andere kant is hij een bepalende factor geweest in de geschiedenis. Zonder hem zouden we geen schermen over elkaar kunnen schuiven, de muis kennen zoals we vandaag kennen, een groot aanbod hebben aan lettertypen etc.

nieuwslaatste nieuws

meest populair