Algemeen

Channing Tatum is half wolf/half mens in 'Jupiter Ascending'

De acteur beweert dat de Wachowskis (The Matrix) wederom een baanbrekende film aan het maken zijn.

door Jan-Peter Rook op 25.06.2013 om 18:14 in Algemeen
De Wachowskis, het duo achter de The Matrix trilogie en Cloud Atlas, zijn begonnen aan hun nieuwe film Jupiter Ascending. Het wordt een ruimte-opera over de koningin van het universum, die jacht maakt op een armoedig meisje die het einde van haar macht kan betekenen. De cast bestaat onder meer uit Mila Kunis, Sean Bean, Eddie Redmayne en Channing Tatum. Volgens laatstgenoemde zijn de Wachowkis weer eens bezig met iets wat nog nooit eerder gedaan is. Hij zei het volgende tegen Collider:

"We are breaking ground on—I mean it’s a tough shoot. We're doing stuff that’s never been done, inside the camera, in the CG world, and the physical stuff. There's very little, if not no, digital stuntmen in the movie. All the stuff is really real and it’s been hard figuring it out because they don't like doing anything that's been done before. So we're definitely doing some new stuff, so hopefully everybody likes it. And it's fun, it's got some cheek to it. It's a cheeky movie a little bit."

Het personage dat Tatum speelt, Caine genaamd, is overigens ook niet alledaags. Hij is een albino kruising tussen een wolf en een mens.

"I'm a splice, splices are essentially built in a test tube. I'm a hybrid wolf and human. And half albino, so I'm a little defective."

Jupiter Ascending, een film die zich afspeelt in een universum waarbinnen de mens zich vrijwel onderaan de evolutieladder bevindt, staat gepland voor 24 juli 2014.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mikeydw

Avatar

Ik gok dat sean bean weer eens de dood vindt in deze film :P
Voor de rest eerst maar eens wat meer zien van deze film tot nu toe is het idee gaaf, maar het draait om de uitwerking hiervan.

Ereptile

Avatar

mikeydw "Ik gok dat sean bean weer eens de dood vindt in deze film :P
Voor de rest eerst maar eens wat meer zien van deze film tot nu toe is het idee gaaf, maar het draait om de uitwerking hiervan."


Arme vent is een lopende spoiler :P Maar dit klinkt wel apart. Een half man/half wolf doet me toch wel denken aan een soort weerwolf achtig iets. Eerst de trailer maar afwachten voordat er echt een oordeel uitkomt Smiley face

FilmMaster

Avatar

Pfff klinkt vrij saai. Vind cloud atlas ook geen goeie film, beetje pseudo intellectueel gedoe.
The matrix trilogie kunnen ze denk ik nooit overtreffen.

benjamin

Avatar

Geen idee wat te verwachten van deze makers. The Matrix was er boenk op, de sequels erop waren saai, maar Cloud Atlas was dan weer briljant.

Angelater

Avatar

De Wachowski's kunnen mooie (goed-uitziende) films maken, maar vind het vaak twijfelgevallen. Van al hun werk kan ik alleen de Matrix-films echt waarderen. Speed Racer... zal ik maar geen woorden aan vuil maken, en Cloud Atlas was nogal ingewikkeld; echter, wel leuk in elkaar gezet.

Remco

Avatar

Angelater "De Wachowski's kunnen mooie (goed-uitziende) films maken, maar vind het vaak twijfelgevallen. Van al hun werk kan ik alleen de Matrix-films echt waarderen. Speed Racer... zal ik maar geen woorden aan vuil maken, en Cloud Atlas was nogal ingewikkeld; echter, wel leuk in elkaar gezet."


Naar mijn mening zijn ze zwaar overschat. Met the Matrix hebben ze gewoon een keer goed gescoord maar daarna hebben ze nooit wat goeds afgeleverd. Ook de vervolgen op The Matrix zijn maar zwakjes.......

WesleyK

Avatar

Cloud Atlas was helaas veels te simpel gehouden, durfden toch het boek niet genoeg te volgen. Pseudo intellectueel zou ik het echter niet noemen, of je moet het boek niet hebben gelezen?

Fantastische regisseurs en met originele projecten zijn ze fantastisch

michaelbay

Avatar

De trailer van cloud atlas was simpelweg een van de mooiste die ik ooit gezien had.
toen ik uiteindelijk de film had gezien voelde ik me echt bedrogen.
100% onsamenhangend, kut, geen verhaal in te ontdekken.
ik heb geen vertrouwen meer in deze lui

Sand

Avatar

michaelbay "de trailer van cloud atlas was simpelweg een van de mooiste die ik ooit gezien had.
toen ik uiteindelijk de film had gezien voelde ik me echt bedrogen.
100% onsamenhangend, kut, geen verhaal in te ontdekken.
ik heb geen vertrouwen meer in deze lui"


dat ligt niet helemaal aan de directors he, als je het boek Cloud Atlas zou lezen dan heb je ook dat gevoel.
Dus als je dat zou weten, dan wist je ook dat de film in die aard ging zijn..

benjamin

Avatar

michaelbay "100% onsamenhangend, kut, geen verhaal in te ontdekken. "


Wel, ik weet niet of je er iets van begrepen hebt, maar eigenlijk zaten er zes verhalen in de film. En als je geen enkel verband tussen die verhalen hebt gezien, ben je echt wel blind.

michaelbay

Avatar

benjamin "Wel, ik weet niet of je er iets van begrepen hebt, maar eigenlijk zaten er zes verhalen in de film. En als je geen enkel verband tussen die verhalen hebt gezien, ben je echt wel blind."


weet je wat jouw probleem is. dat jij een zelfverklaarde filmkenner bent die meer ziet dan de 'normale mens' omdat jij verheven bent boven het gewone volk. Ik volg de comments op deze site nou al meer dan een jaar en iedere keer is het hetzelfde liedje, alles wat een normaal mens een kutfilm vindt, vindt jij geweldig en iedere geweldige film loop jij af te kraken. Ik hoef nog een eens te kijken om te weten dat je op MOS ook weer wat aan te merken hebt.

Ed Crane

Avatar

michaelbay "weet je wat jouw probleem is. dat jij een zelfverklaarde filmkenner bent die meer ziet dan de 'normale mens' omdat jij verheven bent boven het gewone volk. Ik volg de comments op deze site nou al meer dan een jaar en iedere keer is het hetzelfde liedje, alles wat een normaal mens een kutfilm vindt, vindt jij geweldig en iedere geweldige film loop jij af te kraken. Ik hoef nog een eens te kijken om te weten dat je op MOS ook weer wat aan te merken hebt."


Benjamin heeft gewoon gelijk hoor. Als Cloud Atlas jouw ding niet is, moet je dat lekker zelf weten, prima. Maar jij bent degene die zo zelfverzekerd zegt dat er geen samenhang in zit, terwijl dat natuurlijk wel zo is. Het is geen probleem als jij het er niet uit kan halen, echt geen schande, maar iemand die langer over een film nadenkt om iets onder de oppervlakte te kijken om te zien wat de makers bedoeld hebben 'verheven' noemen is natuurlijk nogal infantiel. En wat bedoel je met "een normaal mens"?

benjamin

Avatar

Kijk, michaelbay, als je een beetje op de man wil gaan spelen (wat op zich al flauw is), doe dat dan een beetje deftig en zet er geen fouten in.

Je voorbeeld van Man Of Steel gaat al pakweg niet op, die film heb ik een mooie score gegeven. Net als pakweg Star Trek Into Darkness, The Avengers, The Hobbit of The Amazing Spider-Man - niet echt films waar de 'normale mens' problemen mee heeft.

Ed Crane

Avatar

Daarnaast, Benjamin vond The Dark Knight Rises ook een goeie film, het ultieme bewijs dat hij ook heus wel gewoon van leeghoofdig vermaak kan genieten :P

Frietgezicht

Avatar

Cloud Atlas heb ik na een half uur afgezet,begreep er geen hol van.
Ga snel nog een keer proberen maar dan nuchter.

Angelater

Avatar

michaelbay "Ik hoef nog een eens te kijken om te weten dat je op MOS ook weer wat aan te merken hebt."


Je hoeft geen 'zelfverklaarde filmkenner' te zijn om de minpunten van Man Of Steel op te merken. Technisch gezien hebben alle films hun gebreken, omdat iedereen anders naar een film kijkt. Ook films die men graag met hun gehele hart een klassieker willen noemen.

JamesBond

Avatar

Klinkt wel gaaf! Cast is ook top! Deze film heeft mijn aandacht Smiley face

Sean Bean gaat dood, trouwens ;)

NieuwsFilm

meest populair