Sam Mendes heeft nog niet getekend voor 'Bond 24' en '25'

Eerdere berichten over de aanstelling van de regisseur kloppen toch niet.

Het lijkt er steeds meer op dat regisseur Sam Mendes, die ons de succesvolste Bond-film ooit bracht, Skyfall, ook Bond 24 zal regisseren. Enige weken geleden berichtten we zelfs al dat de regisseur voor die film getekend had, en mogelijk ook Bond 25 zou regisseren.

De martini kan echter weer terug in de fles gegoten worden, want het blijkt dat Mendes helemaal nog niet getekend heeft voor de films. Tijdens de première van zijn theaterstuk dat gebaseerd is op Charlie and the Chocolate Factory sprake Mendes met HeyUGuys.

Tijdens dat gesprek zei hij: ”Als antwoord op de vraag die je zult stellen: ik weet het nog niet. Ik ben in onderhandelingen over het ‘B’ woord en ik zal geen beslissing maken tot dit open staat. Het duurde lang voordat dit open kwam te staan, en dit heeft mijn focus.”

De regisseur heeft dus nog niet getekend voor de film, maar hij heeft de regiestoel ook nog niet afgewezen. Producenten Barbara Broccoli en Michael G. Wilson zullen er niet blij mee zijn dat ze nog steeds geen zekerheid hebben over de nieuwste film in de franchise. Het kan wel nog even duren voordat we meer weten over de film.



NieuwsFilm

meest populair