DVD releases week 26

Met deze week o.a 'This Is 40' en 'Ushi Must Marry'.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

This Is 40 (2012)


Een 'spin-off' van de film 'Knocked Up', die een kijkje geeft in het leven van Pete en Debbie. Ze zijn inmiddels ouder geworden en er is een hoop gebeurd. Voor hun inkomsten zijn ze afhankelijk van Debbie's kledingwinkel. Ze lopen daarnaast rond met de grote vragen des levens. ''Hebben ze wel de juiste keuzes gemaakt?'' ''Is dit hun plaats in de wereld?'' En: ''Is dit nu echt alles?'' Alle dromen die zij hadden als kind, alle mogelijkheden, is dat nu verpest door een simpel huwelijk en het nemen van wat kinderen?
Bekijk de afbeelding

Nijntje de film (2013)

Regie: Hans Perk
Cast: --

Nijntje bezoekt met haar vriendjes de dierentuin. Samen gaan ze op een spannende en vrolijke speurtocht langs de dieren, waar het publiek actief aan kan deelnemen. Nijntje speelt spelletjes, zingt liedjes en ontdekt op het eind een grote verrassing.
Bekijk de afbeelding

Thin Ice (2011)


Kinnear speelt Mickey, een onfortuinlijke verzekeringsagent, die de kans krijgt om geld te verdienen aan één van zijn klanten (Arkin). Deze is namelijk niet op de hoogte van de waarde van één van zijn bezittingen. Mickey maakt echter de fout om er een onvoorspelbare ex-gevangene (Crudup) bij te betrekken.
Bekijk de afbeelding

Passion (2012)


In deze thriller is een psychologische machtsstrijd gaande tussen Christine (Rachel McAdams) en diens assistente Isabelle (Noomi Rapace). Christine is een dominante vrouw die graag de touwtjes in handen heeft en zich bedreigd voelt door haar ambitieuze protégé. Ze verleiden, manipuleren en vernederen elkaar, met moord als gevolg.
Bekijk de afbeelding

Ushi Must Marry (2013)

Regie: Paul Ruven

We zien Ushi onder andere een bruiloft in Hollywood verknallen. Ook Ushi's goede vriend, gespeeld door Hiromi Tojo, moet het ontgelden
Bekijk de afbeelding

The Patience Stone (2012)


In een land dat verscheurd wordt door oorlog, leeft een beeldschone vrouw die over haar ernstig zieke man waakt. Hij is getroffen door een kogel in zijn nek en leeft voortaan verder als een soort kasplant. Hij is niet alleen in de steek gelaten door zijn strijdende vrienden van de Jihad, maar ook door zijn eigen broers. Op een dag begint de vrouw te praten tegen de comateuze man. Het blijkt één lange biecht te zijn.
Bekijk de afbeelding

Facing Mirrors (2011)


Rana en Adineh, twee vrouwen met zeer verschillende achtergronden en sociale klasse, worden per ongeluk bij elkaar gebracht om een reis te delen. Rana, onervaren, religieus en gebonden aan tradities, wordt gedwongen om met een taxi te rijden om financieel te kunnen overleven. Adineh, rijk maar opstandig, is ontsnapt uit haar huis. Onderweg begrijpt Rana dat haar passagier een transseksueel is die van plan is een operatie uit te voeren. Voor Rana is het onmogelijk haar wens te begrijpen en te accepteren.
Bekijk de afbeelding

Animals (2012)


Pol is een tiener met een schijnbaar rustig leventje. Hij woont bij zijn broer en zit nog op de middelbare school. Maar, Pol heeft een geheim: Deerhoof, een teddybeer die kan denken, bewegen en met wie hij zijn beste momenten deelt. Het leven gaat zoals gewoonlijk, totdat de vreemde Ikari op school komt. Hij lijkt ook iets te verbergen, en Pol voelt zich aangetrokken tot de donkere kant die Ikari met zich meedraagt. Een onverklaarbare dood en een serie vreemde gebeurtenissen transformeren de dagelijkse routine van Pol tot een fantastisch avontuur, dat zijn leven voor altijd zal veranderen.
Bekijk de afbeelding

August (2011)


Na verschillende jaren in Europa gewoond te hebben keert Troy vanuit Spanje terug naar Los Angeles. Daar aangekomen besluit hij Jonathan te bellen om een keer af te spreken. Troy is beschadigd: lang geleden had hij een 'romance' met Jonathan en hij is nog altijd bezig om de verbroken relatie te boven te komen. Hij weet ook niet zeker of hij weer een bestaan in Los Angeles wil opbouwen of weer terug zal keren naar Barcelona, waar hij een glanzende carrière had. Jonathan heeft inmiddels een nieuwe vriend Raul. De ontmoeting tussen Jonathan en Troy brengt echter het nodige teweeg.
Bekijk de afbeelding

Top of the Lake (2013)

Regie:

Een 12-jarig meisje staat tot haar borst in een bevroren meer. Ze is vijf maanden zwanger en ze wil niet zeggen wie de vader is. Volgens haar was het 'niemand'. Daarna verdwijnt het meisje. Robin Griffin, de rechercheur die de zaak onderzoekt, ziet deze zaak als de ultieme test om haar eigen grenzen op te zoeken. Het meisje blijkt de dochter te zijn van een crimineel.



NieuwsFilm

meest populair