Bioscoop releases week 26

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Now You See Me (2013)


In deze misdaadthriller raakt een FBI-team verwikkeld in een kat-en-muisspel met een superteam van 's werelds grootste illusionisten, die tijdens hun shows een reeks gedurfde bankovervallen uitvoeren en vervolgens het geld aan hun publiek schenken.
Bekijk de afbeelding

Despicable Me 2 (2013)


Gru (Steve Carrell), het kwaadaardige meesterbrein, is terug maar heeft zijn leven gebeterd en 3 kinderen geadopteerd. Samen met zijn assistent en de kinderen vallen zij in een nieuw avontuur, waarbij de Minions weer voor de nodige problemen zorgen. Een paar Minions zijn aan het rondhangen wanneer ze een geluid horen buiten. In eerste instantie blijkt het een kat te zijn die ze bang maakt, maar vervolgens worden ze ontvoerd door een mysterieuze kracht.
Bekijk de afbeelding

The Babymakers (2012)


In de film hebben Olivia Munn (I Don't Know How She Does It, 2011) en Paul Schneider (Away We Go, 2009) de voornaamste hoofdrollen als een stel dat een kind wil. Helaas blijken de spermacellen van Schneiders personage niet de snelste te zijn. Uiteraard starten hier de problemen, die uitvoerig besproken moeten worden met de vrienden van het "slachtoffer".
Bekijk de afbeelding

Catch .44 (2011)


De film gaat over drie vrouwen (waaronder Akerman) die in een buitengewone situatie terechtkomen met een psychopathische huurmoordenaar (Whitaker), een grauwe truckchauffeur en een gedesillusioneerde kok. Willis is het meesterbrein achter alle gebeurtenissen die plaats vinden.
Bekijk de afbeelding

The Sapphires (2012)


'The Sapphires', dat is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, gaat over een viertal Australische Aboriginal meiden (Deborah Mailman, Jessica Mauboy, Shari Sebbens en Miranda Tapsell) die op een avond worden ontdekt door een talentenjager (O'Dowd). Met zijn hulp worden ze een meidengroep die doorgaat als de Australische variant op de Supremes.
Bekijk de afbeelding

Foxfire (2012)


1953, een volksbuurt in een klein stadje in noordelijk New York. In deze gewelddadige naoorlogse cultuur bestuurd door mannen, verenigt een groep eigenzinnige tienermeisjes zich door een zusterschap. Ze vormen de 'Foxfire' bende, een geheime groep van alleen vrouwen die te herkennen zijn aan een vlam getatoeëerd op de schouder. Legs, Maddy, Lana, Rita en Goldie aanvaarden het niet langer dat ze vernederd en gediscrimineerd worden omdat ze arme vrouwen zijn. Onder leiding van de pittige Legs zijn de meiden uit op wraak en proberen ze hun onmogelijke droom na te streven: leven volgens hun eigen regels en wetten, wat er ook gebeurt. Maar daarvoor zullen ze wel een prijs moeten betalen...
Bekijk de afbeelding

Bellas mariposas (2012)


Een dag uit het leven van de 12-jarige Caterina, die vanuit de achterbuurt van de Sardijnse hoofdstad Cagliari haar onverwoestbaar optimistische wereldbeeld loslaat op de niet geringe misstanden in haar omgeving.
Bekijk de afbeelding

Infancia clandestina (2011)


Juan leeft in clandestiniteit. Net als zijn moeder, zijn vader en zijn geliefde oom Beto, buiten zijn huis en onder een andere naam. Op school staat Juan bekend als Ernesto. En hij ontmoet María, die maar één naam heeft. Deze waargebeurde film, die zich afspeelt in het Argentinië van 1979, draait om de liefde.
Bekijk de afbeelding

I, Anna (2012)


Een noir thriller vertelt vanuit het perspectief van een femme fatale, die valt voor een detective die de leiding heeft over het onderzoek naar een moordzaak.



NieuwsFilm

meest populair