Ian McKellen en Orlando Bloom ronden opnames 'The Hobbit 3' af

En vooral Bloom viert dit op ludieke wijze.

De opnames van The Hobbit: There and Back Again naderen hun eind, en om die reden ronden steeds meer castleden hun deel van de opnames af. Eergisteren plaatste regisseur Peter Jackson nog op zijn Facebook-pagina dat Ian McKellen zijn deel van de opnames afgerond had, en gisteren bleek dat ook Orlando Bloom naar huis mag.

Hieronder allereerst de foto van de 74-jarige McKellen. Hij kroop in 1999 voor het eerst in de huid van de tovenaar Gandalf, tijdens de opnames van de eerste Lord of the Rings-film. ”Seconds ago we finished our last shot with Gandalf. The end of an incredible adventure that began in 1999. I'm feeling very sad right now”, schreef Jackson op zijn Facebook-pagina.



Maar gisteren was er dus ook het bericht dat Orlando Bloom klaar is met de opnames van de film. Ook Evangeline Lilly is overigens klaar met haar werk.


Mocht dit filmpje jullie bekend voorkomen, dan kunnen we alleen zeggen dat dit goed mogelijk is. Het is een spoof van dit filmpje, dat zeven jaar geleden op YouTube gezet werd.



NieuwsFilm

meest populair