Algemeen

Personageposters 'Runner, Runner'

Ben Affleck, Justin Timberlake, Gemma Arterton en hun kat-en-muis-spel.

door Bram de Groot op 05.07.2013 om 13:08 in Algemeen
Na de trailer van enkele weken geleden zie je hieronder posters van de drie belangrijkste personages uit de film Runner Runner van regisseur Brad Furman, bekend van The Lincoln Llawyer (2011). Op posters prijken Ben Affleck en Justin Timberlake en Gemma Arterton.

Vanaf 26 september in de Nederlandse bioscoop.


Runner Runner gaat over de student Richie Furst (Timberlake), die via een online pokerspel zijn collegegeld verspeeld. Als de eigenaar, de corrupte Ivan Block (Affleck), weet te traceren, wil Furst hem met zijn probleem confronteren. Uiteindelijk loopt het uit op een soort kat-en-muis-spel.

De trailer:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bane1

Avatar

Gemma :~:~:~
Hopelijk krijgt zij een bikini-scene in de deze film. (If you know what I mean :E).

Banned

Avatar

Bane1 "Gemma :~:~:~ "


Sorry hoor maar die photoshop op haar face is overduidelijk. Lelijk zelfs. Mocht ik niet weten dat zij het was had ik er nooit herkent. Ze ziet er op de posters trouwens als een 3D personages. Nog nooit zo'n gave huid gezien.

Bane1

Avatar

Banned "Sorry hoor maar die photoshop op haar face is overduidelijk. Lelijk zelfs. Mocht ik niet weten dat zij het was had ik er nooit herkent. Ze ziet er op de posters trouwens als een 3D personages. Nog nooit zo'n gave huid gezien."


Ja, je hebt gelijk dat de poster niet echt natuurlijk is. En dat weet ik ook wel. Maar ik bedoelde dat ik haar mooi vind in het algemeen. Snap je?

En het lijkt alsof dit soort posters steeds in zijn. Vooral bij Hangover Part III zag je dat vaak.

nieuwslaatste nieuws

meest populair