DVD releases week 27

Voor de liefhebbers is het flink knallen deze week met o.a 'Hansel & Gretel: Witch Hunters', 'The Last Stand' en 'Parker'.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Giallo (2009)


Linda (Emmanuelle Seigner), een stewardess, en Enzo Lavia (Adrien Brody), een detective, vormen een team nadat Linda te horen heeft gekregen dat haar zus is ontvoerd. De ontvoerder schijnt een zieke moordenaar te zijn die alleen bekend staat onder de naam ''Yellow''.
Bekijk de afbeelding

Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013)


Witch Hunters speelt 15 jaar na het snoephuisje-incident dat de bekende tweeling heeft moeten doorstaan. De twee zijn nu doorgewinterde premiejagers die heksen bestrijden. Eén van die heksen terroriseerde hen op jonge leeftijd.
Bekijk de afbeelding

The Last Stand (2013)


Voormalig LAPD-agent Owens (Arnold Schwarzenegger) heeft zich overgegeven aan het simpele leven in het kleine dorpje Sommerton Junction na een gefaalde operatie die zijn partner gehandicapt achterliet. Owens verdrijft zijn tijd daar door zich met kleine overtredingen bezig te houden als de aangewezen sheriff. Hij wordt uit zijn dagelijkse routine gehaald als er vlakbij een spectaculaire ontsnapping plaatsvindt, waarbij een drugsbaron samen met zijn bendeleden en een aantal gijzelaars in een gepantserde wagen ontsnappen. De drugsbaron besluit richting Mexico te reizen om aan de Amerikaanse autoriteiten te ontsnappen. Het enige dat hem nog in de weg staat om de grens te bereiken, is het dorpje Sommertown Junction, bewaakt door sheriff Owens.
Bekijk de afbeelding

Broken City (2013)


Broken City gaat over een voormalig agent die nu als prive-detective werkzaam is (Wahlberg), die door de burgemeester (Crowe) van zijn stad wordt ingehuurd om erachter te komen of zijn vrouw hem bedriegt. Dit blijkt te kloppen en als de minnaar van de vrouw van de burgemeester dood aangetroffen wordt, gaat de prive-detective zich meer en meer concentreren op de alledaagse zaken van de burgemeester.
Bekijk de afbeelding

Et maintenant on va où? (2011)


Op de weg die naar het dorpskerkhof leidt, trotseert een processie van vrouwen in het zwart de hitte van de zon, terwijl ze de foto's van hun mannen, vaders of zonen dicht tegen zich aan houden. Sommigen zijn gesluierd, anderen dragen een kruis maar alle zijn ze in rouw, het gevolg van een nutteloze en fatale oorlog. Wanneer ze aan het kerkhof arriveren, splitst de stoet in twee: de ene islamitisch, de andere christelijk. Op de achtergrond een door de oorlog verscheurd land...
Bekijk de afbeelding

The Sessions (2012)

Regie: Ben Lewin

'The Sessions' volgt een man die vastzit aan een ijzeren long en erop staat om op de leeftijd van 38 nog eens ontmaagd te worden. Met de hulp van zijn therapeuten en de aanwijzingen van zijn priester probeert hij zijn droom werkelijkheid te laten worden.
Bekijk de afbeelding

Parker (2013)


Een uiterst koelbloedige dief, die luistert naar de naam Parker, heeft slechts één regel: hij steelt niet van mensen die het geld nodig hebben. Als hij na een klus wordt verraden door zijn partners slaat hij genadeloos toe.
Bekijk de afbeelding

Beautiful Creatures (2013)


'Beautiful Creatures' speelt zich af in het zuiden en gaat over twee verliefde tieners, de lokale knul Ethan (Alder Ehrenreich) en het mysterieuze meisje Lena (Alice Englert). Ze ontdekken duistere geheimen over hun families, hun geschiedenis en hun dorp.
Bekijk de afbeelding

Cockneys vs Zombies (2012)


De twee beste vrienden Guy en Jimmy zijn onlangs vrijgelaten uit de gevangenis en plegen direct een nieuwe overval waarbij ze een miljoen pond buit maken. Alles verloopt prima afgezien van de knappe gegijzelde Leslie. Ze verschuilen zich in het oosten van Londen. Hier vinden graafwerkzaamheden plaats voor de Olympische Spelen en er wordt een oude tombe ontdekt uit de tijd van de pest. In de tombe huist een gemuteerd virus dat mensen in hersenloze mensetende zombies verandert. Heel Londen raakt geïnfecteerd en het leger zet de stad snel in quarantaine.
Bekijk de afbeelding

Valentino (2013)


Alles lijkt Valentino voor de wind te gaan.Hij staat op het punt promotie te maken en met zijn grote liefde te trouwen. Maar Valentino heeft één probleem: hij is geen Italiaan! Als zijn vader een hartaanval krijgt, doet hij een emotioneel beroep op Valentino, die daarmee instemt. Daardoor dreigt echter wel zijn promotie tot directeur in het water te vallen, en Monique begint te twijfelen aan zijn liefde. Om de vrouw van zijn dromen te behouden en zijn baan te redden zal Valentino zijn Italiaanse masker af moeten zetten en zijn ware ik laten zien.
Bekijk de afbeelding

De Wederopstanding van een Klootzak (2013)


De Amsterdamse crimineel Ronnie overleeft ternauwernood een moordaanslag en keert met aangescherpte zintuigen terug in de wereld. Er is ook een jonge Angolese asielzoeker die maar niet kan praten over zijn leven in Angola en daardoor nauwelijks kans heeft op een verblijfsvergunning in Nederland. En er zijn nog een lijfwacht met een depressie, een hoteleigenaresse wiens kat ziek is en een echtpaar met een groot verdriet. Allen zullen elkaar helpen, want 'we benne toch op de wereld om mekaar te helpen', nietwaar?
Bekijk de afbeelding

The Only Son (2013)

Cast: --

Pema is negentien jaar oud en moet een meisje trouwen van thuis, een klein dorpje in de Himalaya. Pema groeide op in een weeshuis, omdat armoede en ziekte zijn ouders ertoe dwongen de meeste van hun zes kinderen weg te geven. Vandaag is de ongewone familie verspreid over de aardbol. Het is daarom aan de enige zoon van het gezin om ervoor te zorgen dat het familiehuis in de bergen verzorgd blijft. Maar Pema wil naar het buitenland, en niet trouwen met het meisje.
Bekijk de afbeelding

Une histoire d'amour (2013)


Op een lenteavond ontmoet een machtige bankier een vrouw, die die nacht zijn minnares wordt. Samen betreden ze een wereld van eindeloos erotisch verlangen. Het verlangen om te neuken en geneukt te worden, het bezitten en bezeten te worden, om te dienen en te domineren. Hun spelletjes worden steeds wilder en gevaarlijker. Dag bij dag, nacht bij nacht worden ze verbruikt en alle grenzen worden vernietigd, terwijl de echtgenoot van de man machteloos en vol angst moet toekijken.
Bekijk de afbeelding

L'amour des moules (2012)

Cast: --

In L'Amour des Moules komt het leven van de mens en de mossel samen. De cyclus van het leven staat centraal: geboorte, hoop, liefde en dood. De documentaire schetst een fascinerend beeld van de mosselindustrie en hoe mensen op allerlei manieren gelinkt zijn aan de levenscirkel van de mossel. Als kijker worden we deelgenoot van het verlangen om de natuur te beheersen en het bestaan draaglijk te maken.
Bekijk de afbeelding

A Resurrection (2013)


Jessie, een nuchtere schoolpsycholoog (Mischa Barton), probeert een geestelijk zieke student te helpen. De student gelooft dat zijn broer opstaat uit zijn graf om wraak te nemen op de studenten die hem gedood hebben. Tijdens een gruwelijke dag en nacht moet ze samen met de schooldirecteur (Michael Clarke Duncan) en een lokale politieagent (Devon Sawa) het leven zien te redden van een aantal gevangen studenten, voordat een paranormale entiteit ze allemaal dood.



NieuwsFilm

meest populair