Slechteriken van 'Guardians of the Galaxy' onthuld?

Zo zou Benicio del Toro The Collector spelen.

De productie van Marvels aankomende Guardians of the Galaxy is tot nu toe in geheimen gehuld. De opnames moeten binnenkort al beginnen, maar nog lang niet alle castleden zijn aangekondigd. Daarnaast is er nog weinig bekend over de slechteriken die in de film te zien zullen zijn.

De website Den of Geek claimt dat ze een bron hebben dicht bij de productie. Die zou hen verteld hebben welke rollen bepaalde acteurs in de film gaan spelen. Zo zou Benicio del Toro de rol van The Collector spelen. Een rol waar al eerdere geruchten over gingen, en die nu dus bevestigd lijkt.

Daarnaast zou Lee Pace de rol van Ronan the Accuser spelen, en niet John C. Reilly, zoals eerder geschreven werd. Verder schrijft de website nog dat Karen Gillan, die hoge ogen gooide met haar rol in Doctor Who, de ruimtepiraat Nebula speelt. Dat is de kleindochter van Thanos.

Geen van deze verhalen zijn bevestigd, maar interessant is het zeker. De komende tijd horen we meer over de film, waarin ook Chris Pratt, Dave Batista, Zoe Saldana, Michael Rooker, Ophelia Lovibond en Glenn Close te zien zijn.

De film draait vanaf 1 augustus 2014 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair