Video

Trailer 'Curse of Chucky'!

'Child's Play' is na zo'n 10 jaar terug voor een zesde deel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 08.07.2013 om 22:46 in Video
Het eerste deel van de Child’s Play franchise stamt alweer uit 1988 en sindsdien zijn er vier vervolgen verschenen. Toch is het alweer 10 jaar redelijk stil rond de moordende pop Chucky. Enige tijd terug werd bekend dat er werk werd gemaakt voor een nieuwe - meer stevige - Child’s Play-film, die de titel Curse of Chucky mee heeft gekregen. Hieronder kun je de trailer bekijken.

De horrorfilm/komedie wordt geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Don Mancini, die voor alle eerdere delen het script schreef en het laatst verschenen deel Seed of Chucky uit 2004 regisseerde.

In de States verschijnt Curse of Chucky vanaf 8 oktober op Blu-Ray en Dvd.


27 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Ziet er nog best aardig uit voor een straight-to-dvd. Ben al blij dat de pop-effecten er mooi uitzien. Was bang dat ze pijnlijke CGI zouden gebruiken. En Dourif :W; perfecte stem voor Chucky.

iTED

Avatar

Wil ik zien :D

jaime91

Avatar

Angelater "Ziet er nog best aardig uit voor een straight-to-dvd. Ben al blij dat de pop-effecten er mooi uitzien. Was bang dat ze pijnlijke CGI zouden gebruiken. En Dourif :W; perfecte stem voor Chucky."

Sluit ik me helemaal bij aan. Dit ziet er veel beter uit dan die bagger Seed Of Chucky. Chucky is back! T+)

Duikboot

Avatar

Hoop dat ze er iets meer horror van maken. Het laatste deel was meer comedy dan horror...

Papigiulio

Avatar

Hey geen Jeniffer Tittly? Ziet er inderdaad beter uit dan seed of chuck.

bee

Avatar

Is dit nu een reboot of een direct vervolg?

Ereptile

Avatar

bee "Is dit nu een reboot of een direct vervolg?"


Volgens mij is dit een vervolg. Wel tof dat Brad Dourif hem weer inspreekt :) Chucky ziet er ook best creepy uit!

Frietgezicht

Avatar

Ereptile "Volgens mij is dit een vervolg. Wel tof dat Brad Dourif hem weer inspreekt :) Chucky ziet er ook best creepy uit!"


Volgens mij vergeten ze wel sommige delen dus soort reboot. Hij ziet er ook weer normaal uit en niet als in deel 4 en 5.

JamesBond

Avatar

Dit ziet er best eng uit! :T

Jaymson

Avatar

Ik heb z'n lach echt gemist. Gelukkig die broekplasser van een zoon hoeven we niet meer te zien.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ziet er wel nog de moeite uit ;)
Heb de 1ste delen nog niet kunnen bekijken,maar denk dat ze in die tijd de gezichtstrekken van de pop nog niet zo gedetaileerd konden laten bewegen als in deze trailer.
Ben benieuwd.
M'n moeder zei dat ze als kind niet meer kon slapen na het zien van de 1ste film van Chucky. Dat belooft :p
P.S.Die mens op 0:48 lijkt op the Hulk ;)

movieplanet124

Avatar

Ziet er vet uit heb alleen een vraagje.Het is een meisje toch in die rolstoel maar de films draaien toch altijd om dat chucky een mens zoek zodat die terug kan keren als mens. Maar hij gaat het nu maar proberen met een meisje of zo. ziet er wel heel vet uit dat wel

Frietgezicht

Avatar

movieplanet124 "Ziet er vet uit heb alleen een vraagje.Het is een meisje toch in die rolstoel maar de films draaien toch altijd om dat chucky een mens zoek zodat die terug kan keren als mens. Maar hij gaat het nu maar proberen met een meisje of zo. ziet er wel heel vet uit dat wel"


Klopt! Hoewel ik alle films vaak gezien heb ben ik wel vergeten of Andy(uit deel 1, 2 en 3) iets speciaals had dat die maar bleef gaan voor zijn lichaam en niet voor een ander.

Maybe komt die toevallig bij het meisje en via het meisje kan die weer naar een ander lichaam.
Zou op zich lachen zijn als de acteur die Andy speelde als volwassene nog ff afgeslacht wordt aan het begin.

Gigan72

Avatar

Ziet er goed uit en geen CGI :W
Chucky for President!

iTED

Avatar

Deel 1 en 2 waren best tof, deeltje 3 had ik moeite met dat jong dat Andy speelde kan ik me herinneren.
Bride en Seed is al helemaal niks.

Blockbuster

Avatar

Chucky ziet er nu een beetje uit als een wijf. :P

Die films namen altijd al een beetje een loopje met de geloofwaardigheid: Andy was in deel 2 nog 8 jaar en het jaar erop in deel 3 al 16 jaar.

Dit nieuwe deel ziet er idd uit als een reboot, gewoon weer back to basics, alleen is het jongetje nu vervangen door een meisje.

Timothy

Avatar

Frietgezicht "Klopt! Hoewel ik alle films vaak gezien heb ben ik wel vergeten of Andy(uit deel 1, 2 en 3) iets speciaals had dat die maar bleef gaan voor zijn lichaam en niet voor een ander."


Hij kon alleen in het lichaam van de eerste persoon die wist dat hij (Chucky als pop) leefde. En dat was Andy. Ik geloof dat het zo zat, want heb hem zelf ook al heel lang niet meer gezien.

Frietgezicht

Avatar

Blockbuster "

Die films namen altijd al een beetje een loopje met de geloofwaardigheid: Andy was in deel 2 nog 8 jaar en het jaar erop in deel 3 al 16 ."


Wat lul je nou?
Deel 3 speelt zich 8 jaar na deel 2 af maar is een jaar later gemaakt ja maar sinds wanneer neemt een film dan een loopje met de geloofwaardigheid?
In X-Men First Class is Magneto een jong ventje in een concentratie kamp en paar minuten later opeens 17 jaar ouder ofzo. Dus dan neemt X-Men FC ook wel loopje met de geloofwaardigheid zeker? Zo zijn er duizenden voorbeelden. Films spelen zich zo vaak jaren later af,wat doet de productiedatum ertoe! O+


Weet je wat vaag is,dat The Hobbit jaren later gemaakt is dan LOTR maar in de The Hobbit dezelfde karakters jonger zijn dan in LOTR,vaag he! :|

adofmirosch

Avatar

Yeahh.
ziet er echt goed uit.
jammer dat die niet in de bioscoop draaid zal vast goed lopen.

movieplanet124

Avatar

Ik ga hem ook zeker aanschaffen op blu ray. Alleen jammer dat de vorige delen niet eens op blu ray te koop zijn hierzo vreemd.

1
2
3 goeie horror films
4
5 waren meer comedie films met horror ellementen en dat is dan minder goed. Dus gelukkig pakken ze het weer helemaal opnieuw aan en gaan terug naar de horror alleen inderdaad jammer dat die niet in de biscoop draaid helaas

Davincstyle

Avatar

movieplanet124 "Ik ga hem ook zeker aanschaffen op blu ray. Alleen jammer dat de vorige delen niet eens op blu ray te koop zijn hierzo vreemd.
"


Er komt een chucky box op bluray!

Cornish

Avatar

This movie is going to suck so hard...but I cannot resist to watch.
Ik was een echte chucky fanboy tot en met Child's Play 3 maar ik denk niet dat dit een succes gaat worden of überhaupt leuk is om op de bank naar te kijken. Iedereen zegt maar geen CGI, maar in de trailer zie je toch duidelijk dat chucky zijn gezichtsuitdrukkingen zijn gemaakt van ComputerGarbageIntelligence.

Budget van Child's Play 9miljoen, Child's Play 2 13miljoen (money well spent), Child's Play 3 ook 13 miljoen en dan The Curse of Chucky 8 miljoen...you'll be the judge.

Trouwens niemand die zich stoort aan chucky zijn duckface?

Blockbuster

Avatar

Frietgezicht "Wat lul je nou?
Deel 3 speelt zich 8 jaar na deel 2 af maar is een jaar later gemaakt ja maar sinds wanneer neemt een film dan een loopje met de geloofwaardigheid?
In X-Men First Class is Magneto een jong ventje in een concentratie kamp en paar minuten later opeens 17 jaar ouder ofzo. Dus dan neemt X-Men FC ook wel loopje met de geloofwaardigheid zeker? Zo zijn er duizenden voorbeelden. Films spelen zich zo vaak jaren later af,wat doet de productiedatum ertoe! O+


Weet je wat vaag is,dat The Hobbit jaren later gemaakt is dan LOTR maar in de The Hobbit dezelfde karakters jonger zijn dan in LOTR,vaag he! :|"


Horrorfilms gaan idd niet over de geloofwaardigheid. Als je horrorfilms met een goed plot wilt zien, krijg je van die vage gevallen. Jij en ik zien denk ik liever het splatter-gedeelte en goede special effects. Blij dat er nog echte special effects geproduceerd worden, en niet alleen CGI, want daar ben ik allang op uitgekeken. Ik zie liever het ouderwetse handwerk dat je ook in de 80s zag. Weet jij nog horror van de laaste jaren zonder CGI? Mss Slither?

Gigan72

Avatar

Blockbuster " Weet jij nog horror van de laaste jaren zonder CGI? Mss Slither?"


De Evil Dead remake.

Frietgezicht

Avatar

Blockbuster "Horrorfilms gaan idd niet over de geloofwaardigheid. Als je horrorfilms met een goed plot wilt zien, krijg je van die vage gevallen. Jij en ik zien denk ik liever het splatter-gedeelte en goede special effects. Blij dat er nog echte special effects geproduceerd worden, en niet alleen CGI, want daar ben ik allang op uitgekeken. Ik zie liever het ouderwetse handwerk dat je ook in de 80s zag. Weet jij nog horror van de laaste jaren zonder CGI? Mss Slither?"


Jezus,komt het door de bier die ik op heb of lul je echt langs mij heen. Je 1ste bericht sloeg nergens op en dan begin je dat ik meer van splatter en special effects hou wat niet waar is en er niks mee te maken heeft. wtf

benjamin

Avatar

Frietgezicht "Weet je wat vaag is,dat The Hobbit jaren later gemaakt is dan LOTR maar in de The Hobbit dezelfde karakters jonger zijn dan in LOTR,vaag he! :|"


Monsters University is pas een mindfuck dan.

Frietgezicht

Avatar

benjamin "Monsters University is pas een mindfuck dan."


Nooit gezien maar ff serieus,lult Blockbuster nou poep of moet ik langs de dokter.

nieuwslaatste nieuws

meest populair