Video

Trailer 'The Seventh Son' met Jeff Bridges en Julianne Moore

Nieuwe grootste fantasyfilm, van de regisseur van 'Mongol' (2010).

door Bram de Groot op 11.07.2013 om 11:14 in Video
In december 2012 plaatsten we al een eerste blik op de film The Seventh Son van regisseur Sergei Bodrov (Mongol, 200) en met namen als Ben Barnes, Jeff Bridges en Julianne Moore. Na lang wachten tref je hieronder de eerste trailer aan van de fantasyfilm, die gebaseerd is op de boekenreeks 'The Last Apprentice' (of 'The Wardstone Chronicles') van auteur Joseph Delaney.

In The Seventh Son zoekt de slechte en krachtige heks, Moeder Malkin (Moore), wraak op de "Spook" John Gregory (Bridges) die haar voor lange tijd gevangen zette. Een nieuwe confrontatie tussen Malkin en Gregory dreigt. De oude Gregory roept de hulp in van de jonge boerenzoon Tom Ward (Barnes).

Een teaser trailer zou niet lang op zich laten wachten. Vanaf 25 oktober in de UK. De datum voor de Nederlandse bioscopen is onbekend.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Lijkt absoluut niet op het boek, maar misschien is dat maar beter. De overvloeing aan CGI ergert wel in dit geval. Het enige positieve dat ik hier uit ziet komen is dat ze misschien opschieten met de vertalingen van de andere boeken; we zitten nog maar in boek 4 hier, en hun al bij 10-12 ofzo? O+

Ice

Avatar

Ik vind het er wel vet uitzien! Duidelijk wat anders dat de Hollywood fantasy vehikels. Niet te dramatisch en de monsters zien er ook vet uit!

Banned

Avatar

Ik had niet verwacht dat dit een big budjet film was van Warner Brothers? Of zijn dit Jonah Hex toestanden ? De GC oogt beter dan in bijvoorbeeld Jack the Giant Slayer...

the12rz

Avatar

Ik heb heel erg het idee dat dit een ´eragon´ wordt de boeken zijn geweldig maar die film was gewoon heel erg jammer enige goede aan die film waren de effecten en Jeremy Irons.

maar dit ziet er op zich wel gaaf uit ga h´m wel kijken, vind alleen de trailer beetje slecht in elkaar gezet

Steve-O

Avatar

Ik vind dit er beter uitzien dan films als Jack the Giant Slayer, Hansel & Gretel: Witch Hunters, Snow White and the Huntsman en meer van dat soort films.

Bridges en Moore zijn altijd wel goed en ik vind dit er best aardig uitzien.

benjamin

Avatar

Ziet er één van de betere in het genre uit als ik op deze trailer moet afgaan. En Moore en Bridges zijn alvast geen minpunten.

hania99

Avatar

-airbender-
Hoe kun je iets een rottrailer noemen als je hem niet eens hebt gezien.
Ga eens gauw je mond met zeep wassen.

Golden Ghost

Avatar

Ziet er niet verkeerd uit en kan misschien positief uitvallen. Nu deze film af is stort Bodrov zich hopelijk alsnog op het vervolg van Mongol.

horizon

Avatar

Ziet er heel erg goed uit eigenlijk.
En is geinspireerd op de boeken, geen verfilming.

NieuwsFilm

meest populair