Officiële eerste indruk van Jamie Foxx als Electro in ‘The Amazing Spider-Man 2'

Verder opteert hoofdrolspeler Andrew Garfield voor een homoseksuele of biseksuele Spider-Man in de toekomst.

Hieronder vind je de eerste officiële foto van Jamie Foxx als de kwaadaardige Electro in The Amazing Spider-Man 2. De villain prijkt samen met Spider-Man (Andrew Garfield) op de cover van de nieuwe EW. Er bestonden wel al beelden van Foxx als Electro, maar dit is de eerste keer dat we hem met elektriciteit zien, afgewerkt en wel.

Regisseur Marc Webb zegt in het tijdschrift het volgende over zijn sequel:

“With the first one I felt it was important to retell that origin story. But that was kind of brutal because people were so familiar with it. Now that the origin story is done? We’re off to the races. It’s incredibly liberating.”



Verder is hoofdrolspeler Garfield van mening dat zijn personage Peter Parker zijn horizon moet verbreden als het aankomt op zijn liefdesleven. Voor een nerd doet hij het best goed bij de vrouwtjes, wat te denken van Gwen Stacy (Emma Stone) en toekomstige onderonsjes met Mary Jane Watson en Felicia Hardy. Maar Garfield is van mening dat Spider-Man een keer moet aanpappen met een kerel, een mannelijke MJ zeg maar. Hij heeft zelfs al een acteur is gedachten: Chronicle-ster Michael B. Jordan.

Garfield:

Hoe serieus Garfield precies is, blijft in het midden.

I'm kind of joking, but kind of not joking,”

The Amazing Spider-Man 2 komt in Nederland uit op 24 april 2014.



NieuwsFilm

meest populair