Algemeen

Jeff Wadlow schrijft scenario 'X-Force'

Het X-Men universum moet flink uitgebreid worden!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd op 13.07.2013 om 18:22 in Algemeen
Bedenker Rob Liefeld vertelde eerder vandaag nog dat 20th Century Fox mogelijk een X-Force-film zal maken, en dat er al sinds maart aan de film gewerkt wordt. Nu lijkt het erop dat er een scenarist voor de film gevonden is, in Jeff Wadlow (Kick-Ass 2).

Daarnaast houdt Wadlow de mogelijkheid open om de film te regisseren. Verder is het de verwachting dat Fox volgende week tijdens de Comic-Con meer bekend zal maken over het project. Er moet flink geprofiteerd worden van de buzz rond Bryan Singers X-Men: Days of Future Past.

De X-Force film en potentiële franchise en moet het X-Men universum flink uitbreiden. Zo zouden Cable en Deadpool te zien kunnen zijn. Het betreft mutanten die samen een team vormen om slechteriken te bevechten.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kilian

Avatar

UnknowB "Plaatje is net een GOthic versie van X-men?"

Ziet er desondanks erg vet uit :)

Angelater

Avatar

Scott Summers (Cyclops) heeft dit team gestart om vijanden 'definitief' uit te schakelen. Logan (Wolverine) krijgt de leiding omdat hij het niet erg vind om zijn handen 'smerig' te maken. In het team zitten voornamelijk onbekende, maar Deadpool komt er later wel tijdelijk bij, ja.

Deze film gaat ook niet werken, omdat juist X-Force voor de smerige klussen wordt ingezet, en aangezien FOX alleen maar PG-13 drek maakt...

bobocad

Avatar

Angelater "Deze film gaat ook niet werken, omdat juist X-Force voor de smerige klussen wordt ingezet, en aangezien FOX alleen maar PG-13 drek maakt..."
Om vervolgens later een Unrated/Director's cut uit te brengen op DVD en Blu-ray.

Baron Von Marlon

Avatar

Angelater "Scott Summers (Cyclops) heeft dit team gestart om vijanden 'definitief' uit te schakelen. Logan (Wolverine) krijgt de leiding omdat hij het niet erg vind om zijn handen 'smerig' te maken. In het team zitten voornamelijk onbekende, maar Deadpool komt er later wel tijdelijk bij, ja."


Eerste wat ik hier van hoor (ben dan ook geen kenner van het genre), maar klinkt super!
Superhelden/mutanten die hun vijanden definitief uitschakelen heeft net iets extra en maakt het toch ook een beetje interessanter voor volwassenen.

5ieb

Avatar

Ik heb de comics thuis liggen. Erg brute X-men versie. Zie het als X-men Black-ops.

Timothy

Avatar

Angelater "Scott Summers (Cyclops) heeft dit team gestart om vijanden 'definitief' uit te schakelen. Logan (Wolverine) krijgt de leiding omdat hij het niet erg vind om zijn handen 'smerig' te maken. In het team zitten voornamelijk onbekende, maar Deadpool komt er later wel tijdelijk bij, ja.

Deze film gaat ook niet werken, omdat juist X-Force voor de smerige klussen wordt ingezet, en aangezien FOX alleen maar PG-13 drek maakt..."


Het gaat hier om de "nieuwe X-Force", maar eigenlijk is X-Force (uit de jaren negentig) het team waarin de New Mutants geëvolueerd zijn. Met de komst van Cable legde ook dat team zich toe op het opereren buiten de wet, maar minder hard dan de huidige X-Force.

Angelater

Avatar

Timothy "Het gaat hier om de "nieuwe X-Force", maar eigenlijk is X-Force (uit de jaren negentig) het team waarin de New Mutants geëvolueerd zijn. Met de komst van Cable legde ook dat team zich toe op het opereren buiten de wet, maar minder hard dan de huidige X-Force."


Eerlijk gezegd heb ik geen idee aan welke X-Force FOX zit te denken. Ik legde alleen het verhaal uit die bij het plaatje hoorde. Als ze over Cable beginnen moet ik aan die nieuwe serie denken, en die lees ik niet.

Serafijn

Avatar

Timothy "Het gaat hier om de "nieuwe X-Force", maar eigenlijk is X-Force (uit de jaren negentig) het team waarin de New Mutants geëvolueerd zijn. Met de komst van Cable legde ook dat team zich toe op het opereren buiten de wet, maar minder hard dan de huidige X-Force."
Ik wou al zeggen :D Ik lees hierboven allemaal onbekende verhalen voor mij. "X-Force knapt de smerige klusjes op", "X-Force is een soort van Black Ops"? Ik ken inderdaad X-Force ook als de New Mutants maar dan volwassen. Met een Rahnee en een Polaris en zo :D

Glennekeeeee

Avatar

Ik ken helemaal niets van X _ Force maar Jackman gaat wel geen 15 jaar Wolverine kunnen spelen denk ik

nieuwslaatste nieuws

meest populair