Titel en plot 'Bond 24' bekend?

De film gaat volgens The Sun 'Devil May Care' heten.

The Sun zegt de titel van Bond 24 in handen te hebben. Volgens de website zal de follow-up van Skyfall de titel Devil May Care meekrijgen. Deze film wordt gebaseerd op het gelijknamige boek van Sebastian Faulks.

Dit boek kwam in 2008 uit, om te vieren dat het honderd jaar geleden was dat Bond-bedenker Ian Fleming geboren was. Het boek speelt zich af in 1967 en is een vervolg op The Man with the Golden Gun, wat de tweede film van Roger Moore zou worden.

In het boek neemt Bond (Daniel Craig het op tegen een kwaadaardige wetenschapper, Dr. Julius Gorner, die het plan heeft gevat Groot-Brittannië op de knieën te brengen.

Fans zullen blij zijn te weten dat Sam Mendes, die Skyfall regisseerde, terugkeert voor deze vierentwintigste film in de franchise. Hij vertelde onlangs ”ernaar uit te kijken de teugels weer in handen te hebben en voor een tweede keer met Daniel Craig, Michael G. Wilson en Barbara Broccoli te werken.”

De kans dat het verhaal van The Sun klopt, is overigens niet gigantisch. Normaliter worden dit soort zaken door EON aangekondigd in een grote persconferentie. Desondanks is het natuurlijk wel interessante speculatie.



NieuwsFilm

meest populair