'Smurfs 3' gaat over oorsprong Smurfen

Heb je je ooit afgevraagd waar de blauwe wezentjes vandaan komen?

Mocht je je ooit afgevraagd hebben waar de Smurfen en Gargamel vandaan komen, dan hoef je niet lang meer te wachten op een antwoord. De personages hebben nooit een achtergrondverhaal gekregen, maar Hank Azaria, die de rol van Gargamel speelt in de filmversies van de franchise, vroeg zich af hoe dat zat. Daarom zal er volgens hem in de derde film een uitleg komen.

Tijdens een interview met ComingSoon, vertelde Azaria: ”Ik heb gehoord dat de derde film, als die er zal komen, handelt over de oorsprong van de personages en hoe ze elkaar tegen zijn gekomen.”

Op de details wilde hij vanzelfsprekend niet ingaan, maar hij vertelde wel zijn visie op Gargamels verleden. ”Ik stel me voor dat Gargamel naar een Harry Potter achtige school is gegaan in zijn jeugd, een toverschool, en het zwarte schaap was – en natuurlijk niet zo goed was. Daarnaast moet hij gedacht hebben dat de enige manier om een machtige tovenaar te worden, de Smurfen grijpen is. Iedereen moet gezegd hebben: ‘Je bent een idioot. Verspil je leven niet door dat te doen.’ En hij probeert al zijn hele leven te bewijzen dat ze het mis hebben.”

De derde Smurfen-film heft al een releasedatum, 15 juli 2015. The Smurfs 2 zal zich echter eerst moeten bewijzen aan de box office, als deze over twee weken uitkomt in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair