Lena Headey wil wraak op nieuwe poster '300: Rise of an Empire'

Wordt de sequel nog bloederiger en spectaculairder dan het origineel uit 2006?

Hieronder vind je een nieuwe poster voor 300: Rise of an Empire, Noam Murro's sequel op Zack Snyders actiespektakel 300 (2006). We zien de wraakzuchtige koningin Gorgo, wederom gespeeld door Lena Heady. In de sequel krijgen we ook meer te zien van de kwaadaardige Xerxes, wederom gespeeld door Rodrigo Santoro.

Na de overwinning op Leonidas' 300, trekt het Perzische leger onder leiding van Xerxes verder in zuidelijke richting naar de grote Griekse steden. Het democratische Athene is de eerste stad die ze tegenkomen op hun pad. De stad heeft een sterke vloot en staat onder leiding van admiraal Themistocles. Deze is gedwongen een alliantie aan te gaan met de aartsrivaal van Athene, het oligarchische Sparta, wiens macht ligt bij zijn superieure infanterie. Xerxes heerst echter nog steeds oppermachtig in aantallen, zowel op zee als op land.

Andere hoofdrollen worden vervuld door Eva Green, Sullivan Stapleton en Andrei Claude. Vanaf 6 maart 2014 moet Rise of an Empire in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair