Algemeen

Jeff Bridges schittert op poster 'Seventh Son'

Hij neemt het op tegen de slechte heks Mother Malkin.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 20.07.2013 om 14:58 in Algemeen
Tijdens de Comic-Con is er een poster vrijgegeven van de aankomende fantasy film Seventh Son, waarin Jeff Bridges, Julianne Moore en Ben Barnes de hoofdrollen spelen. Op de poster zien we Bridges, die de rol van John Gregory speelt.
Gregory is een Spook, een persoon die tegen de krachten van het duister vecht. Hij heeft de slechte heks Mother Malkin (Moore) eeuwen geleden vastgezet, maar nu is ze ontsnapt en zoekt ze wraak. Daarbij wil ze het liefst de hele wereld vernietigen en het is aan John Gregory (Bridges) om dat te voorkomen. Hij heeft tot de volgende volle maan om datgene te doen wat normaliter jaren duurt: een nieuwe leerling, Tom Ward (Barnes) opleiden om de duistere krachten van Malkin te verslaan. De hoop van de mens rust in de zevende zoon van een zevende zoon.

De film draait vanaf 25 oktober in de bioscopen.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Ik zie deze film eigenlijk wel zitten :Y Ziet er niet verkeerd uit!

DashX

Avatar

EPIC! :D
Mindblowing. Zeker zien! :D

Decepticon

Avatar

Poster vind ik niks, maar de trailer erg vet. Lijkt me een erg gave film! En Antje Traue zit ook in deze film!

Ereptile

Avatar

K vind hem een beetje op Gandalf lijken :P Maar de trailer had k nog niet gezien :) Ziet er wel vermakelijk uit, en veel monsters! :D (En een Shokan?!)

nieuwslaatste nieuws

meest populair