Drie nieuwe namen voor 'The Expendables 3'

Een martial arts vechtster, een bokser en een 'Twilight' acteur.

Het duurt nog ruim een jaar voordat The Expendables 3 in de bioscoop verschijnt. Sylvester Stallone en regisseur Patrick Hughes zien de meeste castleden uit de vorige twee films terugkeren, maar zijn ondertussen ook op zoek naar vers bloed. Zo worden actiehelden als Jackie Chan, Wesley Snipes en Mel Gibson al een behoorlijke tijd in verband gebracht met de sequel.

Het hoeven echter niet alleen maar iconische toevoegingen te zijn, zo blijkt nu. We weten nu dat Kellan Lutz, Ronda Rousey en Victor Ortiz zullen worden toegevoegd aan de cast. De laatste twee zijn hoogstwaarschijnlijk niet gecast om hun acteertalent, maar om hun vaardigheden. Ze zijn beiden bekend uit de vechtsport, respectievelijk martial arts en boksen.

Lutz, bekend van Twilight, zal onderdeel uitmaken van een jonger team van huurlingen. Ze hebben allerlei technologische snufjes tot hun beschikking en krijgen het in eerste instantie aan de stok met de Expendables. Later werken ze samen tegen een vijand die een nog veel grotere bedreiging vormt.

De opnames voor The Expendables 3 gaan volgende maand van start. De Nederlandse release vindt plaats op 14 augustus 2014.



NieuwsFilm

meest populair