Algemeen

Abigail Breslin speelt Schwarzeneggers zombiedochter 'Maggie'

Na 'Zombieland' wederom een zombiefilm voor de jonge actrice.

door Bram de Groot op 26.07.2013 om 08:48 in Algemeen
Enige tijd terug werd bekend dat Arnold Schwarzenegger (The Last Stand, 2013) de hoofdrol speelt in de zombiefilm Maggie van debuterend regisseur Henry Hobson. Volgens The Hollywood Reporter heeft de jonge actrice Abigail Breslin zich nu ook aangesloten.

In Maggie gaat Schwarzenegger de rol spelen van een vader wiens dochter, gespeeld Breslin, wordt besmet met een virus en langzaam in een zombie verandert. Breslin zagen de afgelopen jaren in de succesvolle films als Little Miss Sunshine (2006) en Zombieland (2009). Tevens heeft ze een rol in het toekomstige Ender's Game (2013).

De releasedatum is nog niet bekend en het is nog onduidelijk wanneer de film wordt opgenomen. Maggie is slechts een van de vele projecten van veteraan Schwarzenegger.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Axeqlusive

Avatar

Een beetje van hemzelf en een beetje van ehh... Maggie?

Decepticon

Avatar

Axeqlusive "Een beetje van hemzelf en een beetje van ehh... Maggie?"
:E

Wat ik van deze film moet vinden, weet ik nog niet, eerst een trailer afwachten, maar ik vind het geen film voor Schwarzenegger.

SneakyV

Avatar

Decepticon ":E

Wat ik van deze film moet vinden, weet ik nog niet, eerst een trailer afwachten, maar ik vind het geen film voor Schwarzenegger."


Tenzij hij een ooglapje op heeft en The Governor speelt ;)

KeesjeNL

Avatar

SneakyV "Tenzij hij een ooglapje op heeft en The Governor speelt ;)"
:E

NieuwsFilm

meest populair