Video

Gloednieuwe trailer 'Jobs' met Ashton Kutcher

Een film over het leven van Apple-oprichter Steve Jobs.

door Jan-Peter Rook op 06.08.2013 om 12:11 in Video
Hieronder vind je een nieuwe trailer van Jobs, een biopic over het leven van Apple-oprichter Steve Jobs. Joshua Michael Sterns film, met Ashton Kutcher in de hoofdrol, laat zien hoe Apple onder Jobs langzaam uitgroeit tot een groot technologiebedrijf, dat vervolgens bijna afzakt in de vergetelheid, om vervolgens weer op te komen.

Naast Kutcher spelen ook Josh Gad, Dermot Mulroney, Lukas Haas, J.K. Simmons, Ron Eldard en Matthew Modine een rol in de film. Jobs is vanaf 5 september in de bioscopen te zien.


24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

I_am_Batman

Avatar

Gek genoeg ben ik, ondanks dat Kutcher de hoofdrol op zich neemt, erg benieuwd naar deze film omdat het ook een serieuzere rol is voor hem.

Vleeshaak

Avatar

Zo te zien niet meer dan een verheerlijking van Jobs. Ik sla over.

Symn

Avatar

Het ziet er wel goed uit maar het zou eerlijk zijn als ze ook de minder leuke kanten van hem laten zien, zoals het verwaarlozen (ontkennen zelfs) van z'n eerste dochter o.a.

Verder is het eigenlijk veel te snel dat deze biopic al gemaakt is.

PrimeTimer

Avatar

Symn "Het ziet er wel goed uit maar het zou eerlijk zijn als ze ook de minder leuke kanten van hem laten zien, zoals het verwaarlozen (ontkennen zelfs) van z'n eerste dochter o.a.

Verder is het eigenlijk veel te snel dat deze biopic al gemaakt is."


Nou wat ben ik dan blij dat jij het script niet schrijft. Hou lekker je mening voor je.

Spijker2

Avatar

Als het net zo goed wordt als The Network ga ik zeker kijken, maar ik betwijfel het...

KurtLourens

Avatar

Ashton Kutcher moet opzoek naar een Job(s)

PrimeTimer

Avatar

KurtLourens "Ashton Kutcher moet opzoek naar een Job(s)"


www.heleslechtegrappen.nl/verwijderjeaccount

stop is ff moest er bijna van janken. Slechte humor zeg. Jij werd zeker gepest vroeger

Pete_027

Avatar

Ik heb niks met (cr)apple maar dit lijkt me wel een leuke film.

ValarMorghulis

Avatar

PrimeTimer "www.heleslechtegrappen.nl/verwijderjeaccount

stop is ff moest er bijna van janken. Slechte humor zeg. Jij werd zeker gepest vroeger"

Is het je periode PrimeTimer ? We mogen zeggen wat we willen en ik ben het volkomen eens met Symn, bij een film over Jobs moeten ze ook zijn slechte kant laten zien.

Pete_027

Avatar

PrimeTimer "Nou wat ben ik dan blij dat jij het script niet schrijft. Hou lekker je mening voor je."


Je kunt niet ontkennen dat de man ook mindere leuke kanten had. Het was een harde zakenman.

WesleyK

Avatar

Slechte kanten heeft die genoeg gehad ja.
Ik hoef geen verheerlijking van deze vent te zien, dat verdient die echt niet.

Als je een volwassen biopic wilt maken, dan moet je het van beide kanten belichten.

ValarMorghulis

Avatar

WesleyK "Slechte kanten heeft die genoeg gehad ja.
Ik hoef geen verheerlijking van deze vent te zien, dat verdient die echt niet.

Als je een volwassen biopic wilt maken, dan moet je het van beide kanten belichten."

:W

benjamin

Avatar

Ik moet bij die dude rond 0:15 nogal denken aan die feeënjongen uit het vijfde seizoen van True Blood, maar dat kan ook aan mij liggen. Verder ziet dit er op zich niet slecht uit en misschien wel de beste rol van Kutcher.

geertvdheide

Avatar

@PrimeTimer: Vandaag even een nieuw account gemaakt om je gal te spuwen zie ik? Jammer dat er alleen maar ongegronde, onnodig negatieve zooi in je reacties voorkomt. Van waar al die haat? Beleef je er plezier aan?

On topic: Helemaal eens met hierboven, dat Jobs een man is met twee gezichten. Hij heeft een aantal grote successen geboekt, maar als we in ogenschouw nemen wat hij allemaal gezegd en gedaan heeft in zijn leven, dan is dat zeker niet allemaal positief. Een gebalanceerde film zou misschien interessant kunnen zijn, maar dan hou je volgens mij een hoofdpersoon over die totaal niet "likable" is. Dus óf het wordt moeilijk om aan te zien vanwege de eerlijkheid van de film, óf het wordt moeilijk om aan te zien vanwege de schijnheiligheid van de film. Benieuwd welke het wordt.

Hyenas

Avatar

Het kan aan mij liggen maar ik kan een film met Ashton Kutcher gewoon niet serieus nemen. In mijn ogen is het echt een van de slechtste acteurs van het moment en daarboven op hoef ik geen film te zien die Jobs helemaal ophemelt, al helemaal met iemand met zijn geschiedenis waar zijn slechte kanten een veel interessantere biopic zouden vormen. Daarmee bedoel ik niet dat hij niets goeds heeft gedaan maar bij een biopic kun je alle andere punten niet zomaar negeren, zoals hier al eerder is vermeld. Smiley face

benjamin

Avatar

Eerste reviews op RT zijn trouwens lang niet zo lovend als de trailer wil doen geloven. Zeker Kutcher krijgt er wat van langs jammer genoeg, zet toch wat vraagtekens bij m'n eerdere positievere reactie.

Fincher

Avatar

Heb de film gezien en vond 'm buitengewoon boeiend. Steve wordt wel als een visionair, maar zeker niet als een onfeilbare god neergezet. Ashton doet 't uitstekend; hij speelt hem als een man die continu gebukt ging onder zijn eigen eindeloze ambitie en grenzeloze perfectionisme. Alles en iedereen negerend die daar niet in mee kon gaan. Maar als jullie aan de hand van deze trailer andere overtuigingen zijn toegedaan moet je dat vooral aanhouden hoor!

Cornish

Avatar

Fincher "Heb de film gezien en vond 'm buitengewoon boeiend. Steve wordt wel als een visionair, maar zeker niet als een onfeilbare god neergezet. Ashton doet 't uitstekend; hij speelt hem als een man die continu gebukt ging onder zijn eigen eindeloze ambitie en grenzeloze perfectionisme. Alles en iedereen negerend die daar niet in mee kon gaan. Maar als jullie aan de hand van deze trailer andere overtuigingen zijn toegedaan moet je dat vooral aanhouden hoor!"


Lul je nou man, film is nog niet uit.

Dit is Ashton Kutcher zijn kans om te laten zien dat hij kan acteren. Vorige rollen was hij altijd een doofus of prince charmingl, typisch typecast gevalletje. De trailer spreekt mij wel aan but hey, I've got an iphone bitsj.

Angelater

Avatar

Cornish "Lul je nou man, film is nog niet uit."

Misschien heeft ie een persvoorstelling (in het buitenland) gezien?

KeesjeNL

Avatar

Best lekkere trailer, tot 1:19 (American Legend, doe even normaal...):P...

Pete_027

Avatar

Zullen straks alle apple lovers ook in rijen voor de bioscoop staan:P

Arteron

Avatar

Jeetje man, hoe oud zijn jullie?
Is het niet op Nu.nl de eeuwige strijd met commentaar tussen Apple en Samsung, gaat het hier vrolijk verder.

En ik ben het ermee eens dat ze alle kanten zouden moeten laten zien. Dus ook de mindere. Maar ach, het is een Amerikaanse film...

NieuwsFilm

meest populair