Scott Adkins zou auditie hebben gedaan voor de rol van Batman

Maar Christian Bale zou 50 miljoen dollar geboden hebben gekregen.

Tot de tijd dat Warner Bros. een officiële aankondiging maakt, zal er nog volop gespeculeerd worden over wie de rol van Batman zal spelen in Batman Vs. Superman. Scott Adkins, een 37-jarige acteur die in The Expendables 2 te zien was, plaatste zelf een bericht hierover op Twitter.

“Some BIG news fans!! Warner Brothers have approached Scott Adkins to audition to be the new BATMAN & he has…”

Niet veel later werd het bericht verwijderd. Het zou dus goed kunnen dat Adkins daadwerkelijk auditie gedaan heeft, maar dat de studio hem vervolgens gevraagd heeft de Tweet weer offline te halen. Het zou niet voor het eerst zijn dat zoiets gebeurt…

Verder schrijft Latino Review dat in een nieuw boek, Beyond Batman: The Unauthorized True Story of Christian Bale and His Dark Knight Dilemma dat Christian Bale een flinke zak geld aangeboden heeft gekregen om de rol van Batman weer te spelen.

Volgens de auteur van het boek kreeg Bale maar liefst vijftig miljoen dollar aangeboden. In hoeverre dat klopt is niet bekend. Het zou natuurlijk moeilijk zijn om zoveel geld af te slaan, alhoewel Bale in het verleden heeft gezegd niet meer de rol van Batman te willen spelen, zolang Christopher Nolan niet terug zou keren.

Overigens hadden we eerder al andere geruchten over Batman. Warner zou vooral op zoek zijn naar een oudere, ervaren acteur voor de rol van de Dark Knight. Josh Brolin zou de topfavoriet zijn voor de rol, maar ook Ryan Gosling, Joe Manganiello, Richard Armitage, Max Martini en Matthew Goode zouden op de lijst staan.



NieuwsFilm

meest populair