Mark Wahlberg de nieuwe Iron Man?

De acteur zou er zeker voor openstaan!

Het is ondertussen duidelijk dat Iron Man voorlopig geen eigen film krijgt in de Marvel Cinematic Universe. Een van de voornaamste redenen is dat de salariseisen van Robert Downey Jr. te gortig worden voor Walt Disney/Marvel Studios en dat de acteur na vier optredens wel eens toe is aan andere rollen, waar hij ook een goede boterham mee kan verdienen. Nu blijkt dat Mark Wahlberg openstaat om het stokje over te nemen.

In een interview met Yahoo! laat de acteur weten dat hij graag deel uit zou maken van The Avengers en dat hij de rol van Iron Man zo zou invullen, mocht Downey Jr. na zijn naar het schijnt kleinere rol in The Avengers: Age of Ultron besluiten op te stappen.



Wahlberg: "I would like to take over the 'Iron Man' franchise for Robert Downey, [but] it's one of those things where I kind of like playing real people, [so] I've never been asked. Once I was kind of being talked about for the Robin role in 'Batman [Forever] -- somebody dodged a bullet!"

Klaarblijkelijk is Wahlberg in het verleden gevraagd voor de rol van Robin in Batman Forever (1995). Die rol ging uiteindelijk naar Chris O'Donnell. Voor nu mag Wahlberg het doen met Bumblebee en co.



NieuwsFilm

meest populair