Ben Affleck is Batman in Zack Snyders 'Superman vs. Batman'!

Hij is volgens Warner Bros. de juiste man om een oudere Batman neer te zetten.

Tijdens Comic Con in San Diago wist Warner Bros. de fans te verrassen met het nieuws dat Zack Snyder gaat werken aan een Superman vs. Batman film. Vervolgens werd uitvoerig gespeculeerd wie de rol moet spelen van Batman, aangezien de van Christian Bale, Christopher Nolans Batman, al langer bekend is dat hij niet terugkeert. Enigszins onverwacht heeft Warner Bros. nu aangekondigd dat zij acteur Ben Affleck hebben aangetrokken als Bruce Wayne/Batman.

Hieronder een quote van regisseur Snyder, die aangeeft dat Affleck de acteerkwaliteiten en leeftijd heeft om een oudere Batman neer te zetten die het kan opnemen tegen de jongere Superman. Ook zou hij de uitstraling hebben van de miljardair Bruce Wayne:

"Ben provides an interesting counter-balance to Henry's Superman. He has the acting chops to create a layered portrayal of a man who is older and wiser than Clark Kent and bears the scars of a seasoned crime fighter, but retain the charm that the world sees in billionaire Bruce Wayne. I can't wait to work with him."

Affleck zal te zien zijn naast Henry Cavill, die de rol van Superman speelde in het succesvolle Man of Steel van eerder dit jaar. Het haalde tot op heden zo’n $650 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa. Breaking Bad-acteur Bryan Cranston en Green Lantern-acteur Mark Strong worden genoemd als de villain Lex Luther. Van Man of Steel-acteurs als Amy Adams (lois Lane) en Laurence Fishburne (Perry White) wordt verwacht dat ze terugkeren.

De opnames starten begin 2014 en de release is al geprikt op de datum 17 juli 2015.



NieuwsFilm

meest populair