Algemeen

Opnames 'Batman vs. Superman' al in februari

Daarnaast zou Ben Affleck voor meerdere films getekend hebben.

door Jim Pedd op 26.08.2013 om 14:40 in Algemeen
Collider schrijft dat bekend is gemaakt wanneer de productie van Batman vs. Superman van start moet gaan. Nu net bekend is gemaakt dat Ben Affleck de rol van Batman op zich zal nemen in deze nieuwe film van regisseur Zack Snyder, kan daar natuurlijk naar gekeken worden.

Volgens het bericht moeten de opnames in februari van start gaan, zodat de film vervolgens op 17 juli 2015 uit kan komen. Verder schrijft de site dat de opnames van februari tot en met augustus zullen duren. Niet bepaald kort dus, maar gezien het formaat van de twee helden die het tegen elkaar op nemen, was dat wel te verwachten.

Verder wordt er gespeculeerd over het aantal films waarin Affleck te zien zal zin. Dit zouden er meerdere zijn, al is niet zeker hoeveel. Waarschijnlijk zal de acteur sowieso een standalone film krijgen, en zal hij mogen komen opdraven voor de Justice League-film.

27 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Geranimous

Avatar

Dat is snel. Ik ben er heel erg benieuwd naar. Ik geef Afleck absoluut wel het voordeel van de twijfel. Maar dat Superman en Batman het tegen elkaar opnemen ben ik iets minder blij mee. Ik weet dat het in de comics goed gedaan is maar op een of andere manier kan ik me er bij de film niet zoveel bij voorstellen.

mikeydw

Avatar

Kijk erg uit naar Ben Affleck als Bruce Wayne/Batman.
Mochten die zoals het artikel beschrijft ook daadwerkelijk een stand alone film krijgen, dan hoop ik dat ze wat minder bekende vijanden gebruiken.
Tevens hoop ik dan, omdat Ben Affleck een wat ouder Bruce Wayne speelt(volgens geruchten). Dat hij geen eerste aanraking heeft met de wat bekendere vijanden...

Bane1

Avatar

Sooh dat is best wel snel zeg. Maar ik heb er goed gevoel over. Want als je naar de geruchten kijkt dan waren ze al naar Affleck gekomen rond februari. En Man Of Steel kwam pas uit in juni. Dus dat betekent dat ze al in ongeveer in 4 maanden een idee van het script konden schrijven.
Ze dachten echt goed over na hoe ze verder moesten gaan voordat ze iets deden. En niet zomaar snel een verhaal schrijven en gelijk filmen en uitbrengen. En dit vind ik wel goed ze gebruiken dan de soort techniek als de ’Assasin’s Creed games’.

Banned

Avatar

Eigenlijk jammer dat men daarna al meteen zal afkomen met een nieuwe batman film... terwijl die van Nolan nog zo goed in ons achterhoofd zit...

ValarMorghulis

Avatar

Batman vs Superman ? Ik ben een groot fan van Batman maar Batman zou dit nooit kunnen winnen...

Geranimous

Avatar

ValarMorghulis "Batman vs Superman ? Ik ben een groot fan van Batman maar Batman zou dit nooit kunnen winnen..."


In de comics verslaat Batman Superman toch elke keer weer. Ik weet niet hoeveel confrontaties ze hebben gehad maar Superman heeft er nog geen 1 gewonnen.

Rain

Avatar

ValarMorghulis "Batman vs Superman ? Ik ben een groot fan van Batman maar Batman zou dit nooit kunnen winnen..."


In de comics wint Batman vrijwel iedere confrontatie. Beetje kryptonite en het is einde oefening voor Supes. En wie kan er nou makkelijker aan kryptonite komen dan de rijkste superheld van DC...

Evermind

Avatar

Waarom gaan die twee eigenlijk met elkaar op de vuist? Ze strijden toch beide aan de good side?
En waarom blijft die Superman maar komen voor Batman, op goede hoop dat het kryptonite op is?

Ik ben erg benieuwd naar het verhaal, want zoals je ziet kan ik me er maar weinig bij voorstellen...

Decepticon

Avatar

Kryptonite zal er in de nieuwe films niet meer aan te pas komen, want Krypton is verwoest. Tenzij er een splinter Kryptonite op aarde beland, maar daar ga ik niet van uit.
Ik ben heel erg benieuwd wat dit gaat worden.

veger

Avatar

Decepticon "Kryptonite zal er in de nieuwe films niet meer aan te pas komen, want Krypton is verwoest. Tenzij er een splinter Kryptonite op aarde beland, maar daar ga ik niet van uit.
Ik ben heel erg benieuwd wat dit gaat worden."


Tuurlijk wel. Anders is het nooit te doen voor Batman. O+

En was Krypton in al die andere films niet ook verwoest? Dat is toch gewoon in alle films de origin story? Kind wordt naar Aarde gestuurd want planeet staat op springen? Dus lijkt me dat we ZEKER krypronite mogen verwachten!

Bane1

Avatar

Evermind "Waarom gaan die twee eigenlijk met elkaar op de vuist? Ze strijden toch beide aan de good side? "


Dat klopt maar zoals je had op gemerkt zocht WB een oudere en wijzere Batman voor Superman vs Batman. En vergeet niet dat toen Superman vs Batman werd aangekondigd las er iemand een qoute van de novel The Dark Knight Returns. En in die novel ie er een gevecht tussen Batman en Superman. En de oorzaak van die gevecht is dat Superman gewoon een pion is geworden van de Amerikaanse overheid. Kijk ik geef je een soort blik van de novel. Maar als je meer wilt weten over dat dan raad ik jouw aan om de The Dark Knight Returns te gaan kijken. Het is dan animatiefilm in 2 delen. Je hoeft niet echt eerst deel 1 te zien en dan pas deel 1. Zelf vind ik deel 2 het beste maar deel 1 is wel handig om ook te zien zodat je wat meer begrijpt over het verhaal in het algemeen.

Rain

Avatar

Kryptonite is ook gevormd toen de planeet Krypton werd opgeblazen. En voor wat betreft het verhaal verwacht ik dat Bats niet heel blij is met de ravage van Man of Steel. Daarnaast denk ik dat Batman ook wel wilt dat Superman verantwoording aflegt aan de overheid.

[speculatie] Hoogstwaarschijnlijk werken Bats en Lex Luthor eerst samen, maar dat loopt uit op niets en beseffen Bats en Supes dat ze beter de handen ineen kunnen slaan [/speculatie].

Steve-O

Avatar

Dan moet Goyer nog wel even doorwerken aan het script :P

Bij MOS begonnen ze in augustus 2011 met filmen en rondden ze af in februari 2012 en nu beginnen ze in februari 2014 maar dat moet ook wel, als de film in juli 2015 in de bioscopen moet draaien.

Frietgezicht

Avatar

Ben benieuwd of er ook een vijand uit de Batman-series meedoet en liefst iemand die nog niet in een film te zien is geweest( Killer Croc bijv) of iemand die verpest is (Mr Freeze, Riddler)

Ik heb gewoon zin in deze film.
Ze hebben grootste plannen met de Justice League en willen niet compleet afgaan nu het zo goed gaat met The Avengers dus hoeven we echt geen simpel werkje als Batman & Robin, Daredevil of Fantastic Four te verwachten. Ze zullen alles geven om een prachtige superhelden-film te maken en deze 2 in 1 film en maybe al cameo of rolletje van iemand anders uit JL is toch heerlijk,cant wait!

Decepticon

Avatar

veger "Tuurlijk wel. Anders is het nooit te doen voor Batman. O+

En was Krypton in al die andere films niet ook verwoest? Dat is toch gewoon in alle films de origin story? Kind wordt naar Aarde gestuurd want planeet staat op springen? Dus lijkt me dat we ZEKER krypronite mogen verwachten!"
Krypton is idd in de vorige films ook verwoest, dom van mij O+ Ik bedoelde eigenlijk iets totaal anders. Namelijk de Fortress of Solitude, de nieuwe variant in Man Of Steel bevatte het klassieke Kryptonite niet, maar dat kunnen ze uiteraard altijd nog vinden. Maar ik hoop en ga er eigenlijk van uit dat Snyder niet de standaard toer op gaat, om Superman heel simpel met Kryptonite proberen te verslaan. Dat hebben we zo vaak gezien, daar kan Snyder niet (weer) mee aan komen. I.i.g. niet op die simpele manier, laat dan op gegeven moment Luthor maar een armor maken wat ook in de comics zit.

We hebben in Man Of Steel gezien dat Snyder veel nieuwe originele dingen heeft bedacht en dat werkt goed! Dus ik hoop dat Snyder weg blijft van het Kryptonite gebeuren blijft. En daarom zal Batman ook nooit Superman verslaan en zullen hopelijk uiteindelijk samen werken om gezamenlijk vijanden te verslaan.

Paranoid

Avatar

Ik heb mijn twijfels bij deze film. Met name Ben Affleck als Batman, kan niet anders dan een flinke stap omlaag na Bale. Daarnaast is dit aardig snel. Hopelijk komen ze met een goed verhaal.

Angelater

Avatar

Frietgezicht "Ben benieuwd of er ook een vijand uit de Batman-series meedoet en liefst iemand die nog niet in een film te zien is geweest( Killer Croc bijv) of iemand die verpest is (Mr Freeze, Riddler)"

Als ze het 'The Dark Knight Returns' verhaal volgen, dan wordt het The Joker weer, ben ik bang. Maar verder zaten er niet echt vijanden in van beidde heren, als ik het mij goed herinnert hebt.

jpleon

Avatar

Mensen kom op... Ik snap dat Ben niet lekker overkomt als Bats. Maar hoe reageerde wij ook al weer toen Ledger werd gekozen voor The joker? Eerst afwachten op een trailer en de film. Dan je mening.

FilmMaster

Avatar

Tof kan niet wachten op de film, heel benieuwd hoe Affleck Batman gaat neerzetten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ik heb er vertrouwen in. Smiley face
Affleck zal het wel goed doen als Batman, maar zal het spijtig vinden dat we hem niet meer terugzien als DareDevil Smiley face
Maar geef nu toe... een aantal dagen geleden dachten we dat Orlando Bloom the Batman ging zijn... Ik zie dan zeker Affleck zitten in de rol van de Batman

Evermind "Waarom gaan die twee eigenlijk met elkaar op de vuist? "

Check wat meer op FT ;)
Staat ook bij de links van dit artikel
FEATURED: DC Cinematic Universe
Daar wordt uitgelegd hoe het zou komen dat Batman en Superman in de clinch gaan ;)

benjamin

Avatar

UnknowB "Affleck zal het wel goed doen als Batman, maar zal het spijtig vinden dat we hem niet meer terugzien als DareDevil Smiley face"


Dat zou hij toch ook niet doen als hij geen Batman was. Ik snap echt niet waar jij daar een link ziet.

Secret1994goesFilm

Avatar

benjamin "Dat zou hij toch ook niet doen als hij geen Batman was. Ik snap echt niet waar jij daar een link ziet."

INderdaad :(

Kamehameha

Avatar

Dat Batman voor eens en altijd met Superman mag afrekenen.

rickthejoker

Avatar

Overal staat dat hij de rol van Batman gaat spelen maar ik denk zelf niet als Bruce Wayne, misschien dat iemand anders het batman pak aandoet.

longshot

Avatar

Hopelijk wil Christian Bale toch.. Hij is een goede batman, veel beter dan zijn voorgangers en opvolgers... Ben Affleck is geen stap vooruit.

lamoteg

Avatar

longshot "Hopelijk wil Christian Bale toch.. Hij is een goede batman, veel beter dan zijn voorgangers en opvolgers... Ben Affleck is geen stap vooruit."


Volledig mee eens! Affleck als De Batman, daar krijg ik persoonlijk echt geen Stijve van!

NieuwsFilm

meest populair