Sofia Vergara, Alexa Vega & Elle LaMont op nieuwe foto 'Machete Kills'

Machete staat voor zwaar geschut.

De afgelopen maanden zagen we mondjesmaat wat indrukken voorbijkomen voor de stevige misdaadsequel Machete Kills van regisseur Robert Rodriguez. Heel stevig is de online-campagne niet ingezet, maar nu zo vlak voor de Noord-Amerikaanse release midden september wordt er zwaar geschut ingezet met Sofia Vergara, Alexa Vega en Elle LaMont, drie van de vele vrouwelijke actrices die een rol hebben gekregen naast namen als Danny Trejo, Mel Gibson, Charlie Sheen, Antonio Banderas en Cuba Gooding Jr..

Andere vrouwelijke rollen zijn toegekend aan onder meer Amber Heard, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Lady Gaga, Vanessa Hudgens. Vanaf 17 oktober in de Nederlandse bioscoop.



In het vervolg wordt Machete gerekruteerd door de Amerikaanse overheid voor een missie die onmogelijk is voor elke sterveling. Machete moet zijn weg door Mexico vechten om het gestoorde hoofd van een drugskartel en een excentrieke wapenhandelaar aan te pakken. Vooral die laatste is daarbij belangrijk, want de wapenhandelaar wil met behulp van een wapen in de ruimte de wereld onderdompelen in oorlog. Aan Machete dus de taak om een leger van Mexicanen aan te pakken om een plan voor wereldwijde anarchie tegen te houden.

De eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair