Louis Leterrier keert terug voor 'Now You See Me' vervolg

De regisseur is al druk bezig met het plot.

Een van de verrassingen van deze zomer was Now You See Me, een door Louis Leterrier geregisseerde film. Deze bracht wereldwijd bijna driehonderd miljoen dollar op, en kan met zijn budget van 75 miljoen dollar derhalve uitermate succesvol genoemd worden.

Toen kwam er enige weken geleden de aankondiging dat er gewerkt werd aan een vervolg op de film. Regisseur Letterier vertelde toen nog niet te weten of hij terug zou keren voor de film, maar nu blijkt dat hij dit wel zal doen.

De regisseur is nu al bezig met het uitdenken van het vervolg. Tijdens een gesprek met ComingSoon vertelde hij dat er in de oorspronkelijke film die in de bioscopen te zien was, een scène zat die het vervolg op zette. ”We hadden een scène die we bewaarden en toen Lionsgate en Summit zeiden, ‘laten we een vervolg maken’ vertelde ik, ‘okay, laten we dat op de DVD zetten.’ Het is na de credits te zien en ik wilde het niet verpesten. Deze zomer zag ik een aantal films die ‘sequelitis’ hadden en het totaal verpesten. Dat wilde ik niet doen en daarom was die scène enkel voor de DVD en de Blu-ray.”

Vervolgens ging hij verder in op het werk waarmee hij nu bezig is. ”Ik schrijf op dit moment niet het scenario, maar we bedenken het verhaal, het plot, de twist en de nieuwe personages en al het andere,” vertelde Leterrier.

Bekijk hier de scène waar Leterrier het over heeft. (Uiteraard niet als je de film nog niet gezien hebt!) Met dank aan gebruiker gotrunks.



NieuwsFilm

meest populair