DVD releases week 35

Met deze week o.a 'Iron Man 3'.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Iron Man 3 (2013)


In dit derde deel staat Tony Stark recht tegenover een vijand, die geen grenzen kent en Tony's persoonlijke wereld verwoest. Met zijn rug tegen de muur kan Tony alleen nog vertrouwen op zijn eigen uitvindingen, vindingrijkheid en instinct.
Bekijk de afbeelding

Upside Down (2012)


Adam (Jim Sturgess) is een op het eerste gezicht doodgewone man, maar er is meer met hem aan de hand. Adam verlangt namelijk nog altijd naar zijn geliefde Eve (Kirsten Dunst), die hij kent uit een andere tijd en andere wereld. Hij heeft zich bijna neergelegd bij het feit dat hij haar nooit meer zal zien, wanneer hij haar op televisie ziet. Hij begint zijn onconventionele zoektocht.
Bekijk de afbeelding

Parental Guidance (2012)


'Parental Guidance' gaat over twee grootouders, Artie en Diane, die voor drie kleinkinderen moeten zorgen aangezien de moeder even weg is voor haar werk. Opa en oma kunnen zich niet vinden in de manier waarop de jeugd van tegenwoordig wordt opgevoed en stappen al snel over op de ouderwetse methoden.
Bekijk de afbeelding

Song for Marion (2012)


Het verhaal speelt zich af in Londen en gaat over de teruggetrokken en knorrige gepensioneerde Arthur die zich onder zachte dwang van zijn geliefde vrouw Marion aansluit bij een erg ongewoon lokaal koor. Hij leeft op gespannen voet met zijn zoon James, maar dankzij de charismatische koordirigente Elizabeth leert hij het leven te waarderen. Arthur zal geconfronteerd worden met de onderliggende krachten van zijn eigen norse persoonlijkheid op zijn hilarische, levenslustige muzikale zelfontdekking.
Bekijk de afbeelding

42 (2013)


Het verhaal volgt de innovatieve manager van een honkbalteam Branch Rickey. Als kaderlid van de Major League Baseball organisatie veroorzaakte hij een grote controverse bij die organisatie, door de Afro-Amerikaanse Jackie Robinson aan te stellen bij de Brooklyn Dodgers. Niet alleen was dit de eerste stap naar een legendarische carrière, maar ook werd Robinsons aanwezigheid in de prestigieuze MLB competitie als een doorbraak gezien in de honkbalwereld zelf. Het stond voor verdere professionalisering, in een competitie die voorheen grotendeels werd gedomineerd door blanken.
Bekijk de afbeelding

Call Girl (2012)


Stockholm, aan het eind van de jaren '70. Enkele dagen voor het einde van de verkiezingen ziet het er naar uit dat de Sociaal Democraten voor het eerste sinds decennia niet aan de macht zullen zijn. Erger nog voor de machthebbers is het feit dat detective John Sandberg verschillende ministers linkt aan een prostitutie-ring, geleid door Dagmar Glans (een glansrol van Pernilla August, één van Zwedens grootste acteertalenten). Call Girl schetst een vernietigend beeld van een land dat dronken is van consumptie en een politieke klasse die zo overtuigd is van haar recht op macht dat het niet langer het verschil kan zien tussen beleid en eigenbelang. Gebaseerd op het waargebeurde prostitutieschandaal dat in de jaren'70 de Zweedse regering ten val dreigde te brengen.
Bekijk de afbeelding

The Bunny Game (2010)


Bunny is een prostituee die op straat werkt, en er op zoek is naar drugs en eten. Onder invloed papt ze aan met de trucker Hog, die haar net voldoende geeft voor haar volgende shot. Maar het verdwaasde meisje is geen partij voor de trucker, die wel houdt van een potje gewelddadige seks.
Bekijk de afbeelding

Comic-Con Episode IV: A Fan's Hope (2011)


Documentaire over de Comic-Con San Diego, een vier dagen durend evenement dat sinds 1970 jaarlijks wordt georganiseerd. De Comic-Con bestaat uit een groot aantal workshops, tentoonstellingen en panels. Oorspronkelijk was het evenement enkel gericht op stripboeken, met zo'n 500 bezoekers. Tegenwoordig behandelt de Comic-Con een groot aantal media zoals films, televisieseries, computerspellen, ruilkaartspellen, speelgoed, manga, anime en webcomics, en wordt het bezocht door meer dan 140.000 fans. Morgan Spurlock onderzoekt dit bijzondere culturele fenomeen door het leven van vijf bezoekers te volgen, als ze neerstrijken op dit ultieme nerd mecca; San Diego Comic-Con 2010.



NieuwsFilm

meest populair