Kwade Uma Thurman in nieuwe clip seksuele 'Nymphomaniac'

De nu al controversiële film van regisseur Lars von Trier.

Er is weer een nieuwe clip vrijgegeven van Nymphomaniac, de nieuwste productie van Lars von Trier. Hoofdrollen in deze film zijn weggelegd voor Charlotte Gainsbourg, Shia LaBeouf, Stacy Martin en Uma Thurman.

In deze nieuwe video heeft Thurman het voorzien op de nymfomane uit de titel van de film, Joe. Dat personage wordt in het begin gespeeld door Martin en in latere scènes door Gainsbourg. Thurman is vooral boos omdat Joe met haar echtgenoot geslapen heeft. ”Shall we show the children the whoring bed?” vraagt Thurmans personage de jonge Joe. Vervolgens laat ze haar drie jonge zonen het bed zien, en zegt ze: ”so this is where it all happened.”


De komende maanden krijgen we nog vijf andere clips van de film te zien, zo maakte Von Trier bekend. Eén voor elk van de hoofdstukken van zijn project, dat als twee films uit zal komen: Nymphomaniac Volume I en Nymphomaniac Volume II. De ene versie is hardcore en de andere softcore.

Eerder kregen we een clip van hoofdstuk 1 van de film te zien: The Compleat Angler. Daarin zien we hoe Joe een jongen zover weet te krijgen seks met haar te hebben op het toilet van een trein. De tweede clip kwam uit hoofdstuk 2: Jerome en laat het personage van LaBeouf zien.

De komende weken kunnen we nog clips verwachten van Hoofdstuk 4: Delirium, Hoofdstuk 5: The Little Organ School, Hoofdstuk 6: The Eastern & Western Church (The Silent Duck), Hoofdstuk Chapter 7: The Mirror, Hoofdstuk Chapter 8: The Gun.

NieuwsFilm

meest populair