Algemeen

Freddie Mercury biopic is gecancelled

Het vertrek van Sacha Baron Cohen is de doodssteek geweest.

door Jim Pedd op 03.09.2013 om 14:51 in Algemeen
Het ging al niet goed met de Freddie Mercury biopic. Zo wisselde de film van regisseur, en besloot hoofdrolspeler Sacha Baron Cohen eruit te stappen.

Deze gebeurtenis blijkt er nu toe geleid te hebben dat de film gecancelled is. Cohen zou naar verluidt zijn gestopt omdat hij het niet eens was met het scenario. Dit zou een familievriendelijk scenario zijn, terwijl Cohen graag een film wilde maken die het leven van Mercury ook in zijn duistere facetten weergeeft.

Scenarist Peter Morgan gaf al naar aanleiding van het vertrek van Cohen aan dat de film ”er waarschijnlijk niet zou komen”, en dat is nu dus ook het geval. Morgans scenario volgde het leven van Mercy vanaf het moment dat Queen in de vroege jaren ’70 opgericht werd, tot hun legendarische optreden tijdens Live Aid in 1985.

In de video hieronder kun je dat optreden bekijken.


14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Zeg maar gerust dat de doodsteek het idee was om hier een brave familiefilm van te maken...

I_am_Batman

Avatar

Cohen is en blijft nog steeds de meest geschikte kandidaat om deze biopic te doen over, voor mij persoonlijk, de allerbeste zanger/entertainer die er tot nu toe geleefd heeft. Wat een stem had die man !

Ik vind en terecht dat Cohen daarom opgestapt is. Het leven van Freddie moet op waarheid berusten en zijn leven was ook gewoon extravert.

Evermind

Avatar

Dit vind ik heel jammer! Ik keek hier erg naar uit...

bigmichiel

Avatar

I_am_Batman "Cohen is en blijft nog steeds de meest geschikte kandidaat om deze biopic te doen over, voor mij persoonlijk, de allerbeste zanger/entertainer die er tot nu toe geleefd heeft. Wat een stem had die man !

Ik vind en terecht dat Cohen daarom opgestapt is. Het leven van Freddie moet op waarheid berusten en zijn leven was ook gewoon extravert."


Helemaal mee eens!

jaime91

Avatar

benjamin "Zeg maar gerust dat de doodsteek het idee was om hier een brave familiefilm van te maken..."

Inderdaad het ging al helemaal de verkeerde kant op. Maar toch blijft het wel jammer. Een film rondom Freddie met de briljante muziek van Queen en Baron Cohen in de hoofdrol zou echt fantastisch zijn. Alleen moet het wel een realistisch beeld geven.

JamesBond

Avatar

Jammer dat de biopic niet komt, en ik hoop dat de overige Queen-leden zich nu heel stom voelen omdat ze hier een familie vriendelijke film van wilden maken...

Hancock

Avatar

Echt jammer . Dit had ik graag in de bios willen zien met Cohen in de hoofdrol en geen familie film!!
I

Kamajiisama

Avatar

The Show must go on......

KeesjeNL

Avatar

Nog even wachten tot die andere onbelangrijke bandleden zijn gestorven of met een poepbroek dement in een bejaardenhuis zitten, en dan kan men een mooie waarheidsgetrouwe film maken over FreddySmiley face.

Moviemagic

Avatar

Ik snap niet dat ze het van Cohen af laten hangen. Er zullen vast wel meer mensen zijn die hier invulling aan kunnen geven. Echter wel goed van Cohen dat hij meer de echte zanger wilde laten zien.

Baron Von Marlon

Avatar

Freddy Mercury was homo, maar de rest van Queen zijn pas echte flikkers omdat ze dit tegenwerken.

Catweazle

Avatar

:`( Echt heel jammer.
Maar beter geen film, dan een flauwe familie ruk film.
Cohen heeft helemaal gelijk om er mee te kappen.

adofmirosch

Avatar

Heeft een aantal leuke liedjes.
maar een film hoef ik niet te zien.

NieuwsFilm