Harrison Ford in Godspeed

James Cameron en Harrison Ford gaan samen de science-fiction film 'Godspeed' maken. Ford speelt de hoofdrol en Cameron produceert. Hij voert niet de regie over dit project. Cameron, die sinds 'Titanic' geen speelfilm meer maakte, is zelf ook met een groots futuristisch spektakel bezig.

'Godspeed' is een thriller die zich afspeelt in de ruimte op een internationaal ruimtestation. Op het station ontwikkelt zich een levensbedreigende situatie, die alle bewoners zou kunnen uitroeien. Cameron wil een regisseur en een filmstudio voor het einde van het jaar gevonden hebben, zodat begin 2005 met de opnames begonnen kan worden. Deze herfst filmt Ford eerst 'The Wrong Element', waarbij hij zijn gezin uit handen van bankrovers moet zien te krijgen.

Cameron is ondertussen in het diepste geheim bezig aan zijn eigen sci-fi project. Insiders melden dat hij een speelfilmversie maakt van de Japanse tekenfilm 'Battle Angel Alita'. Camerons beide filmprojecten zijn in 2006 in de filmtheaters te verwachten.



NieuwsFilm

meest populair