Villain Malekith krijgt eigen poster 'Thor: The Dark World'

Ook Thor en Jane Foster prijken op een gezamenlijk affiche.

Een tijdje terug verscheen nog een onthullende poster van de film Thor: The Dark World van Game of Thrones-regisseur Alan Taylor, waarop bijna alle belangrijke personages te zien zijn. Nu de release steeds wat dichterbij komt, zijn er ook personageposters verschenen van de villain Malekith (Christopher Eccleston) en het duo Thor (Chris Hemsworth) en Jane Foster (Natalie Portman) verschenen.

Andere rollen zijn voor Tom Hiddleston (Loki), Anthony Hopkins (Odin), Benicio Del Toro (The Collector), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Algrim / Kurse), Ray Stevenson (Volstagg), Stellan Skarsgård (Dr. Erik Selvig) en Idris Elba (Heimdall). Vanaf 31 oktober in de bioscoop.





In The Dark World neemt de Avenger Thor het op tegen de wraakzuchtige Malekith, die erop uit is om de aarde en alle Negen Rijken te vernietigen. Geconfronteerd met deze vijand, die zelfs Odin en Asgard niet kunnen verslaan, moet Thor beginnen aan zijn meest gevaarlijke en persoonlijke reis. Een reis die hem zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen alles op te geven.

De eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair