Trailer voor Paul Potts biopic 'One Chance'

De operazanger veroverde in 2007 de hele wereld met zijn optredens in "Britain's Got Talent".

Voordat Britain's Got Talent hem aan de hele wereld voorstelde, was Paul Potts niet meer dan een man met een droom. In de biopic One Chance zien we hoe hij uitgroeit tot de operazanger die hij nu is. Potts wordt gespeeld door James Corden (Lesbian Vampire Killers, 2009) en de eerste trailer is hieronder te bekijken.

Potts was voorafgaand aan zijn doorbraak een verkoper van mobiele telefoons en daarnaast amateur-operazanger. Door enkele tegenslagen lukte het hem op een gegeven moment niet meer om aan optredens te komen, waarna hij zich besloot op te geven voor Britain's Got Talent. Tijdens de eerste ronde zong Potts de aria Nessun dorma en maakte daarmee diepe indruk. De dagen erna verscheen het filmpje met zijn optreden op diverse weblogs. Uiteindelijk won Potts de finale, wat hem naast een geldbedrag ook nog eens een dik platencontract opleverde.

Verder rollen voor Julie Walters, Colm Meaney, Alexandra Roach en Mackensie Crook. One Chance, een film van regisseur David Frankel (Hope Springs, The Devil Wears Prada ), komt bij de Britten uit op 25 oktober. Over een Nederlandse release is niets bekend.



NieuwsFilm

meest populair