Trailer nieuwe HBO-serie 'True Detective' (aanrader!)

Uiterst fraaie eerste beelden van de misdaadserie met o.a. Matthew McConaughey en Woody Harrelson.

De eerste beelden van de tv-serie True Detective tonen aan dat de Amerikaanse tv-zender HBO wederom een top-serie voor ons in petto heeft. Dit keer is de serie bedacht en uitvoerend geproduceerd door Nic Pizzolatto, die eerder afleveringen schreef van de serie The Killing (2011-heden). Opvallend is dat HBO dit keer twee grote namen heeft weten te strikken, namelijk Woody Harrelson (Cheers) en Matthew McConaughey (The Lincoln Lawyer, Interstellar). Vooral de laatste naam is op dit moment geliefd in Hollywood.

Het eerste seizoen van de misdaadserie bestaat uit acht afleveringen en gaat over twee detectives die elkaar ontmoeten tijdens een jarenlange zoektocht naar een seriemoordenaar. De zaak start met het onderzoek van een moordzaak in Louisiana, in 1995, en loopt simultaan met het onderzoek in 2012. Bedoeling is dat er elk seizoen een volledige nieuwe zaak wordt belicht, telkens met een andere cast maar met dezelfde structuur.

In januari 2014 gaat True Detective, geregisseerd door Cary Fukunaga (Jane Eyre, 2011), in première op HBO, waarschijnlijk ook op de Nederlandse versie.



NieuwsFilm

meest populair