Nieuwe plotdetails 'Interstellar' uitgelekt

Tijdens de opnames in IJsland is er wel een heel opvallend setstuk nodig.

Recentelijk gingen de opnames van Interstellar, de nieuwe film van Christopher Nolan van start. Daarbij kregen we een synopsis meegeleverd, en nu zijn er wat meer details uitgelekt over de film. Zeker is het niet of deze kloppen, maar interessant zijn ze wel.

Een deel van de film wordt opgenomen in IJsland, waar hoofdrolspelers Matthew McConaughey, Jessica Chastain en Anne Hathaway bijgestaan zullen worden door Matt Damon. Twee weken zullen de opnames duren daar, en volgens Screenrant zijn er enkele belangrijke setstukken aanwezig die meer zouden kunnen vertellen over het plot.

Op de locatie in IJsland zou een groot nagebouwd model liggen van een neergestort ruimteset. Of dat van mensen afkomstig is in de film, of van buitenaardse wezens, is niet zeker, maar het zou iets meer kunnen vertellen over het plot van de film. Volgens de website wordt er naar het schip gerefereerd als het ‘moederschip’.

Tot nu toe is het enige zekere van het plot, dat dit een aantal wetenschappers volgt, die een wormgat hebben ontdekt. Daarmee kunnen ze naar andere sterrenstelsels reizen. Verder is er vrijwel niets zeker, al voegt het neergestorte ruimteschip iets interessants toe aan het verhaal.



NieuwsFilm

meest populair