Spielberg schiet nieuw einde voor 'Terminal'

Steven Spielberg filmt dinsdag een nieuw einde voor zijn kersverse film 'The Terminal'. Maandag liet studio DreamWorks weten dat alle persvoorstellingen van de film naar volgende week zijn verhuisd. De galapremière van volgende week blijft vooralsnog staan. Tom Hanks en Catherine Zeta-Jones spelen de hoofdrollen in deze romantische komedie.

Nu is dus bekend geworden wat de werkelijke reden van de verschuiving is. Wat Spielberg en de zijnen precies voor nieuw einde in gedachte hebben, is niet bekend. Eerder al was 'The Sixth Sense'-regisseur M. Night Shyamalan niet blij met het einde van 'The Village' en riep daarom zijn gehele cast weer bij elkaar om deze opnieuw te filmen.

Een nieuw einde schieten voor een film betekent meestal dat er iets mis is met de film. Of dat ook voor deze twee projecten geldt, weten we pas wanneer de films zijn uitgekomen. 'The Terminal' gaat over een toerist die gedwongen wordt om voor onbepaalde tijd op een vliegveld te blijven. Zowel Spielbergs, als Shyamalans nieuwe product draait vanaf september in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair