Wolverine had bijna een cameo in 'Spider-Man'

Een stom toeval maakte dat het niet doorging.

Hugh Jackman heeft meermaals laten weten graag te zien te willen zijn in een Avengers-X-Men crossover. Maar al te graag zou hij willen dat zijn personage langs Robert Downey Jr.s Iron man te zien was. Nu blijkt dat een andere crossover bijna werkelijkheid was geworden.

Tijdens een gesprek met de Huffington Post, vertelde Jackman dat hij bijna een cameo had in Sam Raimi’s Spider-Man. ”In de eerste ‘Spider-Man’ – Kevin Feige herinnerde me hieraan – probeerden we echt iets te doen, of het nou een grapje was, of dat ik door een shot zou lopen,” vertelde Jackman.

Echter een stom toeval maakte dat dit uiteindelijk niet gebeurde. ”We konden het pak niet vinden. Dat lag ergens vast. En dus toen zij in New York waren, en ik ook, konden we het niet voor elkaar krijgen. Dus, weet je, ik vroeg werkelijk wat hooggeplaatste mensen erover. Want de optimist in mij denk, ‘Waarom niet? Waarom kunnen we het niet doen? Een gedeelde cast of iets dergelijks?’”

”Toen herinnerde iemand me eraan dat het geldbedrag dat Fox betaalt vergeleken met dat van Disney erg verschilt. Dus hoe verdeel je die taart? Wie het weet mag het zeggen, maar in stripboeken doen ze het gewoon. En het is geweldig. Dus, ik denk nog altijd, dat het ooit op een dag zal gebeuren.”

NieuwsFilm

meest populair