Algemeen

Wolverine had bijna een cameo in 'Spider-Man'

Een stom toeval maakte dat het niet doorging.

door Jim Pedd op 11.09.2013 om 12:11 in Algemeen
Hugh Jackman heeft meermaals laten weten graag te zien te willen zijn in een Avengers-X-Men crossover. Maar al te graag zou hij willen dat zijn personage langs Robert Downey Jr.s Iron man te zien was. Nu blijkt dat een andere crossover bijna werkelijkheid was geworden.

Tijdens een gesprek met de Huffington Post, vertelde Jackman dat hij bijna een cameo had in Sam Raimi’s Spider-Man. ”In de eerste ‘Spider-Man’ – Kevin Feige herinnerde me hieraan – probeerden we echt iets te doen, of het nou een grapje was, of dat ik door een shot zou lopen,” vertelde Jackman.

Echter een stom toeval maakte dat dit uiteindelijk niet gebeurde. ”We konden het pak niet vinden. Dat lag ergens vast. En dus toen zij in New York waren, en ik ook, konden we het niet voor elkaar krijgen. Dus, weet je, ik vroeg werkelijk wat hooggeplaatste mensen erover. Want de optimist in mij denk, ‘Waarom niet? Waarom kunnen we het niet doen? Een gedeelde cast of iets dergelijks?’”

”Toen herinnerde iemand me eraan dat het geldbedrag dat Fox betaalt vergeleken met dat van Disney erg verschilt. Dus hoe verdeel je die taart? Wie het weet mag het zeggen, maar in stripboeken doen ze het gewoon. En het is geweldig. Dus, ik denk nog altijd, dat het ooit op een dag zal gebeuren.”

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

TheMorry

Avatar

Disney en Fox moeten gewoon de helft van de salaris dat ze betalen geven. Wel heel erg makkelijk gezegd natuurlijk....

SunChaser

Avatar

Het gaat Jackman niet om t salaris
Dit gaat om de verdeling van de winst

Frietgezicht

Avatar

Wow,door een shot heenlopen. Wat een gemis dat het niet doorging! Who cares.
Laat hem anders opdraven als Spidey wat hulp kan gebruiken tegen Sinister Six.

Rorschach

Avatar

Frietgezicht "Wow,door een shot heenlopen. Wat een gemis dat het niet doorging! Who cares. "


I care? ;)
Tuurlijk zou het niet veel voorstellen, maar het is net zoals de Lone Pine Mall in Back to the Future. Zulke easter eggs maken een film (nog) leuker.

Kamajiisama

Avatar

Hij bedoelde het pak "geld"...zeker :}

Belangrijkste bij Wolverine....in een cameo is zijn ; Baard en Sigaar:+

Decepticon

Avatar

We moeten er waarschijnlijk niet al teveel achter zoeken, maar het is wel weer verdomde toevallig dat dit oude nieuws nu ineens naar buiten komt.
Vreemd dat ze het Wolverine pak niet 'konden vinden', maar het is toch wel wat, dat een Fox personage bijna een cameo in een Sony film had.
Heeft Vin Diesel misschien iets teveel gezegd in dat interview met de uitspraak 'samensmelting van merken'? Of mocht hij dat zeggen van Feige?
We mogen blijven hopen.....

benjamin

Avatar

Het pak van Wolverine? Ik was mij er niet eens zo bewust van dat die een specifiek pak heeft, maar hoe dan ook is even door beeld lopen nu niet van zo'n waarde dat we veel gemist hebben.

Wat al die universums samenbrengen betreft: tof, maar als ik soms mensen bezig hoor lijkt het alsof dat prioritair is. Geef ons maar eerst gewoon goede films en mooie rollen, dat is belangrijker dan alle samensmeltingen.

JamesBond

Avatar

Zou wel erg gaaf zijn geweest! Smiley face Ik hoop dat de Wolverine en The Avangers nog een keer elkaars krachten bundelen Smiley face

Bluemeister

Avatar

Never ever gonna happen! Tenminste zolang de rechten verdeeld zijn onder verschillende studio's, dus geef de hoop maar op!

NieuwsFilm

meest populair