Eerste plotdetails vertraagde 'Pirates of the Caribbean 5'

Geesten en heksen zouden ditmaal een hoofdrol spelen in de film.

Gisteren bleek dat Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales minstens een jaar vertraging op liep. De studiobazen bij Disney waren van mening dat het scenario van de film nog niet goed genoeg was, en dus hebben producent Jerry Bruckheimer, scenarist Jeff Nathanson en regisseurs Joachim Rønning en Espen Sandberg uitstel gekregen.

Er zijn nu eerste geruchten over het plot van de film. De film gaat van start met een huwelijk, en eindigt met een nieuwe versie van de Bermuda driehoek mythe. Er zou ook een nieuwe vrouwelijke hoofdrolspeelster komen. Zij moet de tegenstandster van Jack Sparrow (Johnny Depp) worden. De vrouw wordt beschuldigd van hekserij, maar is in werkelijkheid een wetenschapper. Heksen spelen een grote rol in de film.

Verder is een andere hoofdpersoon van de film een geest, een voormalig lid van de Britse marine, dat nu samenwerkt met Barbossa (Geoffrey Rush) aan een wraakmissie. Verder is er een nieuw duo à la Keira Knightley en Orlando Bloom te zien. Een jongen en een meisje die verliefd op elkaar zijn, en meegesleurd worden in het grotere verhaal.

De rollen van het romantische koppel zouden mogelijk weggelaten worden in een nieuwe versie van het scenario, omdat ze niets meer dan een subplot vormen.

Vooralsnog is er geen nieuwe releasedatum voor de film. Deze zou mogelijk in de zomer van 2016 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair